Jadziu to pomyśl nad jakimś udoskonaleniem podlewania i sadź w donicach Niestety na zimę trzeba donice okryć ale nie ma nic za darmo Etude! wspaniale rośnie Jadziu zdrowia dla Ciebie i ogrodu na Nowy Rok
RENIU no to daj Munstead miejsce w pierwszej trójce wtedy nie umknie z pola zachciewajek.Moja jest od jesieni 2014 i juz mnie oczarowała i teraz żałuję ,że szybciej jej do siebie nie zaprosiłam, a dawno juz była na mojej liście. Jednak wtedy zdecydowałam sie na Tradescanta i tez nie żałuję tego zakupu w F.Dlatego tak kocham te moje parę metrów szczęścia i lubię robić fotki ,żeby potem w zimie móc się delektować takimi widokami.Plewienie też , lecz najpierw delektowanie się jak usiądę na mojej ławeczce pod pergolą, a z daleka słychać plusk mini kaskady Zdrowia na Nowy Roczek i cudnych kwitnień .Dzisiaj byłam sprawdzić jak tam z jedzeniem dla ptaszków i spojrzałam na patyczki pod akwariami no i serce mi się uśmiechnęło,bo wszystko zieloniutkie NA RAZIE MARYSIU Etiude warta polecenia szkoda tylko ,że muszę jej robić fotki od strony podwórka ,bo większość kwiatów właśnie z tej strony .Donice jednak odpadają są tylko na dalie i pomidory
Wszystkim odwiedzającym mój wątek
życzę udanego Sylwestra i obfitego kwitnienia w nowym sezonie 2017
Twój Doktorek niesamowicie kwitł Muszę chyba swojego lepiej przyciąć wiosną, bo mocno wystrzelił w górę. Pędy ma bardzo grube i nie chcą się nagiąć. Chyba tylko cięcie jest w stanie go ujarzmić. Tylko czy to nie pobudzi go do wypuszczenia jeszcze dłuższych batów?
DOROTKO to przecież moja Elżbietka węgierska ta piękność. Doktorki mam dwa jeden na ścianie drugi na pergoli .Ja jak rosną zaraz je kieruję w danym kierunku i nie ma problemu jednak na kulkowanie się nie nadaje .Lepiej jak pędy są pod lekkim skosem ułożone wtedy obficie kwitnie na krótkopędach.Tobie również wszystkiego najlepszego i cudownego kwitnienia róż RENIU dla mnie to też miód na serce dlatego wybieram co ładniejsze fotki i patrząc na nie myślę juz o nowym sezonie
Za chwilkę powitamy Nowy 2017 Rok życzę nam wszystkim oby nadchodzący sezon nie był gorszy od minionego i oby Wiosna zawitała do nas jak najszybciej .Dziewczyny przede wszystkim oby zdrowie nam dopisało wtedy wszystko będzie SUPER .Zatem spotykamy się już w Nowym Roku DOSIEGO
Pogoda chyba się zmienia ,bo już dzisiaj nie ma wieczorem takiego mrozu jaki był jeszcze wczoraj.Zapowiadają opady śniegu ,więc chyba przyjdą i oby chociaż na chwilkę rozjaśni śnieg ten szary świat .
TERENIU Tobie również dużo radości z różanego kwitnienia i dużo zdrówka BEATKO dlatego musisz do mnie wpaść w trakcie sezonu ,żeby zobaczyć ten mój różany raj naocznie.Ja dalej uczę się o różach nie jestem żadnym ekspertem EWCIU a ja myślałam ,ze juz o nas zapomniałaś Tobie również wszystkiego naj ,naj KAROLCIU ja mam same cuda natury które w większości mocno kłuuuuują a ja jestem następnym cudem
Witaj Jadziu w tym Nowym roku, jak najbardziej życzę pięknej pogody i odpowiedniej do pory roku, abyśmy wszystkie mogły cieszyć się pięknymi kwitnieniami
Jadziu witaj w Nowym Roku! nie musisz wybierać ładniejszych fotek, bo u Ciebie tak wspaniale kwitną wszystkie róże, ze każde zdjęcie urzeka! I niech tak dalej będzie! Wspaniałego Roku w dobrym zdrowiu dla Ciebie i ogrodu
Jadzinko niezmiennie się zachwycam Twoim doktorkiem o innych różyczkach już nie wspominając.
Mój to takie huherko ale ciągle na niego liczę.
Szczęśliwego Nowego Roku i co tylko sobie marzysz.