Gratuluję kwitnienia echeverii,to naprawdę sukces i to duży a w dodatku pięknie i bardzo egzotycznie się prezentuje

Pozdrawiam.
Coś się dzieje u Ciebie pomimo chłodu i ciemna od rana do wieczora. Tylko pozazdrościć.piasek pustyni napisał(a):
Co do hojek, to nawet jedna mi zakwitła, w zasadzie to normalne, bo to hoja lacunosa 'Giant' chyba po raz czwarty tylko odkąd ją mam![]()
Jak nie było, jak nie było, one przetrwały od czasów dinozaurów w niezmienionej formie!onectica pisze:A miałam akwarium przez ileś lat, ale o przekopnicach pierwsze słyszę. Za komuny nie było![]()
No wiesz, że całkiem naprawdę mądra...onectica pisze:Żaneta, no ja się wreszcie nie dziwię, że Ty nie masz 'jak'. Ja się dziwiłam dotąd, że jeszcze wciąż masz (taka mi wypowiedź mądra wyszła)
Wcale nie wszystko, ha, a nawet gdyby, to i tak bym chciała jeszcze, bo wysiew to nałóg! Wszystko ze swoich rodzajów to ma nasz Tomek i Marek. Ja chciałam pachypodia i uncariny, tylko tyleonectica pisze:A co byś chciała posiać, skoro już wszystko masz?![]()
Henryku! One teraz już są doświetlane pełną parą, w dodatku mają ciepło, no co ja poradzę, że chciały rosnąć... Miały spoczynek w końcówce października, przez listopad i trochę grudnia. Wystarczyło najwyraźniej, więc zaczęły się domagać jedzenia i picia. No to mają, co im będę żałować.hen_s pisze:Coś się dzieje u Ciebie pomimo chłodu i ciemna od rana do wieczora. Tylko pozazdrościć.piasek pustyni napisał(a):
Co do hojek, to nawet jedna mi zakwitła, w zasadzie to normalne, bo to hoja lacunosa 'Giant' chyba po raz czwarty tylko odkąd ją mam![]()
![]()
A nie, no oczywiście, zgadzam się w stu procentach... Ale jak mawiają: co się odwlecze, to nie uciecze. Podobno.hen_s pisze:[A na wysiewanie kaktusów i sukulentów jeszcze pora, nie trzeba przecież tego robić już. Tyle że odkładać nie wypada - toć to przecież cel szczytny sam w sobie.
Bardzo-bardzo!piasek pustyni pisze:Mam nadzieję, że się portreciki hojek podobały.
Lucy, skąd Ty znasz SnieguroczkęPrześliczne wdzięczne czapeczki, jak u Snieguroczki
Może jednak?Tyś przecież nie to pokolenie.