Witajcie dziewczyny kochane
Ciężki dzień za mną, bo ta tragedia w Berlinie

, mój syn z synową jeszcze w poniedziałek do południa tam byli, na szczęście dla nas o 20stej już byli w Dublinie, ale od razu pomyślałam, co by gdyby i całą noc nie spałam, do tego jest to całkiem niedaleko miejsca zamieszkania mojego wnuka, na szczęście oni raczej nie chodzą na takie jarmarki, no ale ja jestem już siwa, a dziś kardiolog, no i okazuje się, że w marcu muszę położyć się na parę dni w szpitalu

Czy to się kiedyś skończy
Lucynko i Jadzia i Elunia zrobiły mi cudną niespodziankę, wzruszyłam się, no zobacz, ludzie z daleka, nie znamy się , tylko wirtualnie, a jak byśmy byli tak blisko siebie, lubię to nasze forum, bo dzięki niemu poznałam tyle wspaniałych dziewczyn, mogę z Wami o wszystkim, i wyżalić się, i pochwalić, jesteście po prostu kochane
Marysiu kochana, wiedziałam, że żabkę pierwszą zobaczysz

, ja to zdjęcie tak prowokacyjnie trochę wkleiłam

, a żabcia, była znaleziona na wysypisku po ogródkowym, pozbierałam ją, skleiłam i zdobi moje okno, a jak na nią patrze, to zawsze o Tobie pomyśle, bo Ty taka żabiarka jesteś
Dziś już zrobiłam troszkę uszek, troszkę pierożków, no i kolejne rogaliki, komu obiecałam, niech się częstuje

Te są z kapustą i grzybkami, posypane czarnuszką
http://images82.fotosik.pl/246/394678ece76363d1med.jpg