Piękne, rewelacyjnie kwitnące rośliny, doskonałe fotki. Cóż pisać - klasyka rodzaju!

Marku chętnie się pobawię, z tym że wolałbym tak bardziej na poważnie, bo edukacyjne sianie mam już za sobąMarek L pisze:A tak jak już poruszyłem temat nasion i siewu to leży u mnie ze dwie szczypty mammillariowych nasion .... może ktoś edykacyjnie chce się pobawić ?
Jak się przyznałam do swoich ostatnich wysiewów, to wywołałam najsampierw zdziwienie, a potem padło pytanie: 'a kto w ogóle sieje mammillarie??'.Marek L pisze: leży u mnie ze dwie szczypty mammillariowych nasion .... może ktoś edykacyjnie chce się pobawić ?
Teraz rozumiem dlaczego tak mało zdjęć tu umieszczasz.... W innym miejscu pisał też o tym Tomek (blabla)... to smutne, że kosztem naszej pracy i umiejętności inni się bezprawnie bogacą...Marek L pisze:Może i powinienem pokazywać całe roślinki ale mam zgryza, bo bywają kradzieje fotek biorą sobie i wystawiają na aukcjach i katalogach jak własne
a biene kupowacze zamiast wymarzonej mammillarii theresae dostają piękne nasionka mammillarii prolifery.
Taka mniej atlasowa fotka troszkę chroni od tego.