Witajcie dziewczyny kochane

, wpadam na forum z doskoku, bo ciągle coś, jak nie lekarze, to kuchnia, dziś właśnie niebawem odwiedzi nas mój synuś, taka mała niespodzianka przedświąteczna

, bo przyleciał z synowa do Berlina na weekend, no i mama już zakręcona bo chcę ugościć dzieci jak najlepiej, skoro nie będę miała wszystkich na święta
Marysiu kochana u nas dziś przymroziło i to chyba dość mocno, a teraz bez słonka i dalej biało na drzewach i trawie, no ale lepiej jak mrozi, jak ma być chlapa
Marysiu ocet z dzikiej róży jest pyszny, robiłam pierwszy raz z przepisu znalezionego w internecie, owoce zbierałam teraz po przymrozkach, ocet jest słodziutki, no super

rogaliki oczywiście będę piekła następne
Beatko zapraszam, póki jeszcze są, bo dziś na pewno już znikną
Bożenko, to jedzenie było na próbę, wyszło super, więc będzie następne, a i swój barszczyk z buraczków też zlany i jest do rogalików
Karolka, na początku tez tak myślałam, że z francuskiego ciasta będą super, ale te są na prawdę wyśmienite
Lucynko kochana, ależ się załapałaś, proszę dziś jeszcze parę zostało, a w tygodniu będą następne
Natalko robiłam pierwszy raz i będę je robiła na pewno, są pyszne
Elu po prostu wielki

za to dla Ciebie
Pokażę Wam jaka cudną niespodziankę sprawiła mi
Jadzia, na razie zdobi drzewko storczykowe, bo choineczkę będę miała malutka, ale jeszcze nie teraz