Uszko Bąbla spuszczone, na początku, jednak może się przyzwyczai i nawet doceni płaszczyk. Buty mogłyby być dla takiej jak on rakiety niebezpieczne, mógłby sobie połamać łapki. A na pewno byłby w nich nieszczęśliwy. Mój Romi na widok przechodzącego psa lub psa sąsiadów piszczy. A jest dość szybki, na pewno by szaleli z Bąblem
No masz rację Agnieszko muszę uważać na buty, zje moje i swoje , on to potrafi, dla niego nie ma rzeczy niejadalnych
A poza tym to śliczna jesteś na zdjęciu, bo zakładam ,że to Ty
Bufo oj nie dam połamać łapek przez głupie buty Bąblowi
Jak Bąbel zaczął biegać po podwórku , piesek sąsiada popiskiwał i tęsknie na niego patrzył. Babel się zrożył i szczekał, ale był młodziutki. Jednak pomału się oswoił i teraz bawią się z Dżekim w najlepsze. Jeszcze nie widziałam żeby psy tak się przyjaźniły. Wystarczy powiedzieć słowo Dżeki przyszedł a Bąbel leci do drzwi jak szalony. Podobnie Dżeki, to niesamowite jak się lubią , odwiedzają , bawią . Na pewno z Twoim też by się bawił, widać jak Twój tęskni do towarzystwa.
Karolka, ale masz obstawione parapety! Wypatrzyłam anturium, to moja nowa miłość, do tej pory w domu stały wyłącznie storczyki, ale niedawno zaczęłam dokupywać anturia i skrzydłokwiaty. Też już powiesiłam lampki, ale mam tylko jedną kurtynę nad drzwiami, a u Ciebie cały dom się świeci! Sąsiedzi na prądzie oszczędzą, już nie muszą żarówek wieczorami palić
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić." Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Agnieszko, w domu też już mi się choinka żywa swieci Babel na razie nie rusza, obchodzi ją i dalej siedzi na swoim parapecie widokowym, chociaż po nosku drapie go igliwie
Ja kilkakrotnie miałam anturium, kwitło do pierwszego razu. Kiedy przekwitło i weszło w stan spoczynku to i marniało. Teraz kupiłam malutkie, przecenione, bo b. je lubię , pięknie zdobi dom, długo kwitnie. obok storczyków to wspaniały kwiat. Skrzydłokwiat, podobnie mi się nie wiódł
Karolcia u Ciebie już w pełni świątecznie nawet choinka stoi .Ja tylko kupiłam gałązki jodłowe które jak przechodzę cudnie pachną i je udekorowałam i oświetliłam .Mam chociaż namiastkę choinki w domu