Witam w zimie
Na padało śniegu i nadal pada nie tak intensywnie jak bym chciała bo lubię ,ale myślę ,że sie rozkręci ...
Śniegowa kołderka bardzo wskazana dla roślinek oby przeleżała całą zimę .
Witaj Kasieńko .
Zwierzęta umieją pokazać swoje dobre serca
To dużo pracy Cie czeka ,ale potem już bez stresu. Będziesz spokojna ,ze krety nie popsują roślin i Twojej pracy .
Ten śnieg pokrzyżował pracę nad oczkiem ,ale do wiosny jeszcze daleko i mąż zdąży do kończyć .
Mówi ,że przerwa w pracach jest dobra bo przez ten czas ziemia sie zdąży ułożyć i będzie można nawieść następną warstwę i położyć żwirek .
Kasiu lekkiej pracy i dobrych efektów .
Witaj Ewo nasze oczko według mojego planu miało być kopane z dochodzącymi do niego z kilku części działki strumykami wypełnionymi kamieniami i żwirkiem i oczywiście z posadzonymi przy brzegach odpowiednimi roślinami .Strumyki miały pełnić rolę drenażu .
Mąż zadecydował inaczej. Ale co sie odwlecze to nie uciecze bo mam już plan jak połączyć mężowe oczko z moim planem
Systemu oczyszczania wody nie mamy .Coś pływa woreczku po wodzie ,ale nie pamiętam co .Zapytam męża i napiszę .
Największą rolę w oczyszczaniu wody stanowią rośliny .
Witaj Lucynko to nie pierwszy raz kiedy mąż przeholował z pracą .myślę ,że teraz już będzie uważał
Wczoraj mówi do mnie ,że jak dożyje do wiosny to zrobi to i to .
Dziękuję i wzajemnie
Chyba się wyspałam