Pod Puszczą cz-1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Pod Puszczą cz-1

Post »

Bożenko , na pewno się ułoży jak zrobię porządną awanturę i zacznę być asertywna , inaczej człowieka zjedzą .
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Tak to prawda Elu ,czasem trzeba ryknąć by ktoś usłyszał nasze kwilenie! ;:196
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Świetnie to ujęłaś . Choinki fajne . Mało w tym roku zbierałam różnych szyszek, gałązek , żołędzi itp. Zawsze ozdoby na święta robiłam sama , ale od kilku lat nie mam weny , straciłam sens a i z wiekiem coraz mniej lubię święta , wszystkie bez wyjątku oznaczają tylko pracę .
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elu .... eh! ;:218
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Elu jesteś trochę zrezygnowana, wyczytałam to w Twoich słowach, ale głowa do góry, są dni lepsze i gorsze, teraz będzie lepiej ;:196
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ela zrezygnowana, nie wierzę...przy takiej energii ;:oj . Ja dziś po galeriach pobuszowałam, bardzo już nastrojowo i świątecznie. ;:173 Choć ciut za wcześnie , jednak to nakręca ...mam już plan co do świąt :;230 . Spędzę je u dzieci. ;:306
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lut 2013, o 01:30

Post »

Elu, jak już zeszło na temat świąt, to muszę przyznać, że osobiście nie znoszę tego napędzania świątecznej atmosfery w sklepach już w listopadzie. Ogólnie nie lubię takiej atmosfery w sklepach, tolerowałabym to tylko ze 3-7 dni przed świętami. Generalnie mam dosyć tej hałaśliwej komercji i napędzania konsumpcji ponad miarę. Ja jednak generalnie lubię spokój i żeby odpocząć w święta właśnie na spokoju mi zależy. Lekkie szaleństwo może być w karnawale, jak ktoś jest zdrowy i ma na to siły.
Także generalnie - rozumiem Twój obecny punkt widzenia. ;:168
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Oj Dario wyjęłaś mi moja słowa z ust! Mam identyczne spojrzenie na komercję ...wkurza mnie i im więcej widzę mikołajków itp tym bardziej ich nie kupuję ;:306 Do tego te tłumy ludzie z obłędem w oczach pakujące do koszyków takie badziewie! ;:oj
Elu a co z tymi spotkaniami, filmami, książkami już nie wspomnę o wątku z przepisami. Jak nie chcesz wątku to napisz nam jakieś przepisy na wyspie, będziemy próbować i dziękować CI ;:196
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie :wit Nareszcie doszła paczka z cebulami , ale zachwycona nie jestem bo są jednak nieduże ,więc na kwitnienie nie bardzo można liczyć .Poczekam do soboty z sadzeniem .Natomiast kłącze piwonii bardzo ładne , duże .

Iwonko , teraz to będą raczej same te gorsze dni a lepiej to będzie dopiero po świętach jak wszystko wróci do
normy .

Zuzanno energii mi nie brakuje tylko motywacji bo coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że święta są dla handlowców a nie dla nas .Dobrze się ustawiłaś ze świętami , przynajmniej nie narobisz się a odpoczniesz .

Dario masz w zupełności rację , osobiście na ten czas najchętniej zaszyłabym się na bezludnej wyspie w ciszy i spokoju .Po prostu nie lubię świąt , wszystkich bez wyjątku i nic na to nie poradzę .

Marysiu ,wszelkie spotkania zawsze odbywaja się po świętach . Kilka książek już kupiłam , głównie Tokarczukowej , mam już też bilet na stycznia do filharmonii na występ Marcina Wyrostka ,którego uwielbiam za wirtuozerię gry na akordeonie .Więc nudziła się nie będę .Nad wątkiem kulinarnym się zastanawiam .przepisy zawsze mogę dać ,nie ma sprawy np co roku robię tort orzechowy ,jest prosty i pyszny .Teraz wziełam się za szydełko i się odstresowuję .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Elu to my poprosimy o przepis na ten pyszny tort, idą święta i na pewno dziewczyny chętnie wypróbują przepis. Bogaty repertuar, to od stycznie czas Ci szybciej poleci. Pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Elu ja też chętnie z niego z korzystam .Taki pyszny tort z kremem orzechowym jadłam w dzieciństwie i to był tort z cukierni ,ale smakował jak domowy .
Pozdrawiam ;:167
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
babuchna
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 7 maja 2009, o 09:57

Post »

pela11 pisze: W niedzielę przysiądę i założę jednak wątek kulinarny , nie ma wyjścia ;:306

A tymczasem... już go masz. ;:224
Jest tutaj :arrow: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 38&start=0 ;:173

Dziewczyny kochane, wątek został podzielony i tym samym oczyszczony z postów odbiegających od tematyki ogrodowej.
Bardzo proszę, by od teraz tutaj trzymać się tematów które z założenia powinny znajdować się w tej sekcji.
Do innych, bardziej odbiegających od niej, służy np sekcja wątków personalnych.
Serdecznie zapraszam do korzystania z niej.
Zima niestety dla każdego z ogrodników z reguły jest smętna i stanowczo zbyt długa. :wink:
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No i sami zobaczcie , mam dodatkową robotę . I po co mi się było wychylać . Dorotka nie ma serca , mało to człowiek się nakopie , napieli napodlewa i wyda kupę forsy na różne zielsko a tu mu każą jeszcze w kuchni siedzieć i pichcić , chociaż akurat siedzieć w kuchni to ja nawet lubię . Przeto zapraszam Wszystkich ciekawskich do zaglądania na prawdziwy kuchenny kogel -mogel .
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Super ten mogel ;:63
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”