Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12

Post »

Śliczne te oszronione zdjątka ;:63
Oj,,, ja tez zimy ani śniegu jeszcze nie chce.Bliżej Świąt Bożego-narodzenia to tak!!
A cóż to człowiek ma do powiedzenia z siłami natury
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Iwonko ale smakowicie wyglądają te jabłuszka ;:79
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Iwonko, piękna jesien u Ciebie! ;:138

Jabłka smakowicie wyglądają. Moje ulubione owoce.
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko kochana, czy Ty jeszcze świętujesz? ;:218
Wierzę, że nic złego Cię nie spotkało. ;:108
Tylko dlaczego tak długo jesteś nieobecna wśród nas?
Zdrówka życzę Tobie i Twoim bliskim. ;:97 ;:97 ;:196
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Iwonko ja też zaglądam kilka razy do Ciebie a tu cisza :wink: odezwij się i świętuj dalej ;:196
Zdróweczka ;:168
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko tak bardzo jesteś zajęta, że nawet raz dziennie nie zdasz relacji co u Ciebie? czy dalej się rehabilitujesz? Pozdrawiam cieplutko ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witajcie dziewczyny kochane , wybaczcie mi proszę ;:180 , dni mi tak szybko zmykają, że jak przychodzi wieczór, a przychodzi szybko, to już nic mi się nie chce. Właśnie skończyłam rehabilitację, teraz znowu badania, lekarze, no i załatwianie papierków na grupę, bo inaczej to pewnie pracy nie znajdę ;:185, ręce nadal słabe, a i reszta nie do końca sprawna, jak długo tak jeszcze. weekend zleciał szybko, zabawa z wnukami to wielka radość, wtedy zapominam o chorobach i bólach, bardzo dużo uwagi teraz to nasza Hania żąda bo już chodzi i ciągle ją trzeba pilnować, Gabryś i Ola to szczęśliwi jak są razem, tęsknią za sobą, mało się widują, ale jak się spotkają to końca zabawy nie ma, no a Dominik to jak sam mówi, jest już nastolatkiem ale poprzytulać i on się lubi, kochane te moje wnuki, a ja szczęśliwa jak mam je wszystkie razem ;:138 Byłam też na działeczce sprawdzić jak mróz dokuczył mocno roślinom, no i stwierdzam, że dobrze, że mam tak dużo roślin, jest to jakaś ochrona przed mrozem, chronią się rośliny nawzajem, wiecie co, nawet nie wszystkie jeszcze straciły liście , ale zawiozłam worki z liśćmi i będą czekały na tą ostrą zimę, którą nas straszą
Marysiu kochana ;:196 jestem już ;:196 , no widzisz tak mi czas ucieka, a ostatnio nawet wizyty lekarskie mam wieczorami, wiec jak wrócę to już mi się nic nie chce, jutro mam też wieczorem badania wysiłkowe, bo ciągle kardiolog nie zadowolony z moich wyników i pomiarów ;:219
Tereniu kochana, właśnie dziś przyszła koperta z nasionkami, ale się cieszę, jesteś kochana wiesz ;:196 , wszystkie wysiewamy wiosną tak?
Lucynko fajnie by było tak świętować sobie cały czas, ale nie ma tak dobrze ;:196
Dorotko to już ostatnie jabłuszka w tym roku, reszta dla zwierzątek została ;:108
Marysiu, jak mi miło było zwiedzić Twój ogród, choć na razie tylko wirtualnie, no i mała ogrodniczka też się załapała na nagranie, śliczna ona jest ;:167 , a ogród tak jak mówisz to najlepsza rehabilitacja dla nas, tylko, że teraz tak okres, że na ogrodzie nic się nie dzieje, więc i rehabilitacja wstrzymana ;:108
Aniu oj nie chcemy zimy, ale dla naszych roślin to chyba najlepsze rozwiązanie to zima ale ze śniegiem, śniegiem tylko na nasze ogrody, och marzycielka ze mnie ;:306
Danusiu pyszny, swój to swój, wiesz o tym ;:215
Bożenko jak dawno do Ciebie nie zaglądałam, gdzieś mi umknęłaś, zaraz pójdę Ciebie odwiedzić ;:196
Natalko właśnie, skoro ta zima ma być to już niech będzie, niech minie i znowu wiosnę witać będziemy, a weekend miałam cudowny ;:215
Elu my chlebek piekliśmy w garnku emaliowanym, wiesz, wyszedł ładny, okrągły i pyszny oczywiście ;:215
Basiu, właśnie zawiozłam liście w workach na działeczkę, ale nie sypałam ich jeszcze pod rośliny, poczekam na większe mrozy ;:108
Reniu tego puchu to Ci trochę zazdrościłam, bo u mnie w tym czasie mroziło, a śniegu nie było, martwiłam się o roślinki, ale wygląda na to, że nie ucierpiały zbyt mocno ;:108
Jadziu wszystko co dobre szybko sie kończy i świętowanie się skończyło :wit
Małgosiu lepiej teraz jak wiosną co?
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jeszcze Wam pokażę małe co nie co, co udało mi się uchwycić na działeczce :wit

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to Gabryś mój kochany z Sonią, Sonia mu pomagała.... rozwalać, łapką zaczepiała go i domagała się pieszczot ;:167

Obrazek
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41

Post »

Iwonko cieszę się, że lepiej się już czujesz :D , a towarzystwo wnucząt zawsze nam sprawia ogromną
radość i stawia na nogi :D .
Na działeczce widać jeszcze nie tak źle, jesień też ma swoje uroki , a trawy super wyglądają :D
Ja jeszcze też nic nie okrywałam , mam jeszcze nadzieję, że opryskam drzewka miedzianem
pozdrawiam cieplutko papa :wit
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Iwonko Twoja Hanusia i nasza Amelka to jest ten czas ,gdy trzeba na nie nieustannie uważać ,bo wszystko ich interesuje i o guza nie trudno.Fajnie ,że wnuki trochę Cię oderwały od kłopotów zdrowotnych ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Iwonko i ja dzisiaj mam wnusię :D
Zdrówka ;:167
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

No widzę jak Gabryś mówi do Soni! i co mi znowu zrobiłaś ;:306 Iwonko skoro tak lubisz dzieci to Bozia Cię nagrodziła za Twoje dobre serce i pogodną naturę sporą liczba wnucząt. Ty masz wielkie serce i wszystkie dzieciaczki znajdą w nim miejsce ;:167
Załatwiaj papiery i życzę, żeby teraz złożone były z jak najlepszym skutkiem ;:333 Może wszyscy naplujemy w nie na szczęście ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Iwonko będzie dobrze, nie zamartwiaj się! ;:196
Gabryś słodki! ;:167
Super, że masz taką gromadkę wnucząt! W sumie nie lepszego na świecie nie zdarza się niż dzieci... one dają największe szczęście!
Jednak trawy się pięknie prezentują o tej porze roku! Warto je mieć w ogrodzie :)
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny kochane wszystkie papiery leżą koło komputera plujcie na nie na szczęście ;:306
Marysiu oby , będzie mi lżej jak bym dostała grupę, a dzieciaczki, oj kochane skarby moje ;:167
Basiu nic lepszego się nie trafia jak nasze kochane dzieci, to prawda ;:108
Alu radości i zdrówka ;:196
Jadziu jak pisałam o Hanusi to też pomyślałam o Twojej Amelce, pewnie też już ostro śmiga, oj trzeba wtedy mieć oczy w koło głowy ;:108
O właśnie Bożenko jeszcze oprysk miałam zrobić ;:108 dzięki za przypomnienie :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Iwonko, cieszę się, że jesteś z nami. :tan
Współczuję tych serii badań rozmaitych, ;:108 bo to nic przyjemnego, ;:185 ale za to rehabilitacja bardzo ale to bardzo przydatna, ;:333 więc się rehabilituj aż do osiągnięcia pożądanych efektów. Przecież zarówno dla siebie, dla działeczki i dla rodzinki - szczególnie dla wnucząt - musisz być sprawna. ;:63
Działeczka iście jesienna i dobrze. Wszak roślinki też wymagają odpoczynku i tej ichniej rehabilitacji. ;:303
Dziecko i piesek - śliczny obrazek! ;:215
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”