Mój mały ogródek - Isia cz.1
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Isiu, z wielką przyjemnością przespacerowalam sie po Twoim ogródku... Miło mi poznać Ciebie i Twoich Chłopców!
Masz bardzo ładne róże. Szkoda, że nie wiesz jak się nazywają... Ta na poniższym zdjęciu, jeśli ładnie pachnie, to może "Isabelle Autissier" znana też pod nazwą "Belle Epoque"? (Wybarwienie kwiatu bywa bardziej czy miej intensywne, w zależności od temperatury).
Buziaczki,

Masz bardzo ładne róże. Szkoda, że nie wiesz jak się nazywają... Ta na poniższym zdjęciu, jeśli ładnie pachnie, to może "Isabelle Autissier" znana też pod nazwą "Belle Epoque"? (Wybarwienie kwiatu bywa bardziej czy miej intensywne, w zależności od temperatury).
Buziaczki,

- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witam Cię Alu bardzo serdecznie
dziewczyny zidentyfikowały tę rózyczkę jako Peace na szczęście Dzięki takim osobom jak Ty, Gertruda Gosia, Deirde, Oliwka coraz więcej wiem o różach i identyfikuje kwiaty. Poza tym kupuje już tez określone chciejstwa 8)
tak jak
- Golden Celebration
- Rumba
- Chopin
- Nostalgia
- The Pilgrim
- Abraham Derby
- Charles Austin
- Bacarole
- Swan Lake
- Heritage
dochodzą inne ale juz nie kupuje w marketach tylko szukam konkretnej nazwy

- Golden Celebration
- Rumba
- Chopin
- Nostalgia
- The Pilgrim
- Abraham Derby
- Charles Austin
- Bacarole
- Swan Lake
- Heritage
dochodzą inne ale juz nie kupuje w marketach tylko szukam konkretnej nazwy

- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Isiu, możliwe, że się mylę. Po jednym ujęciu bardzo trudno jest zidentyfikować różę... Ja mam obie te róże i w realu sporo się różnią... Ta pierwsza, to Mme A. Meilland (=Peace), ta druga, to Isabelle Autissier. Peace ma kwiaty ogromne. Isabelle Autissier przeciętnej wielkości. Ty widziałaś więcej jej kwiatów, wiec osądź sama.