druga NN większa , ale i póżniejsza .
Koper w tym roku miałam odmiany Monarch . Według mnie wczesny .Scinałam , odrastał i nie zakwitał .Pod
koniec sezonu przestałam ścinać i wreszcie zakwitł .Do ogórków miałam z ubiegłorocznych samosiewów .
Paprykę Kapia polecam ,smaczna chociaż ścianki ma cieńsze niż pomidorowa ,owoców na krzaku sporo .

Dlaczego Caryca nie kiełkuje ?
Na korzenie zgromadziłam kilka specyfików ,ale to chyba nie ten wątek .
Jak mi nasiona słabo kiełkowały to moczyłam w roztworze Bio allgenu ,podsypywałam Astvitem .

Nie pytałem o warunki panujące po posadzeniu w tunelu ale o warunki w jakich produkujesz rozsadę. Zwracałem uwagę na czynniki, które decydują o jakości rozsady. No chyba, że produkujesz sadzonki w tunelu. Warunki panujące w tunelu to już inna półka ale dla nowoczesnych odmian istotne jest nawet i to w jakim miejscu w tunelu rośnie dana odmiana.
  Nie pytałem o warunki panujące po posadzeniu w tunelu ale o warunki w jakich produkujesz rozsadę. Zwracałem uwagę na czynniki, które decydują o jakości rozsady. No chyba, że produkujesz sadzonki w tunelu. Warunki panujące w tunelu to już inna półka ale dla nowoczesnych odmian istotne jest nawet i to w jakim miejscu w tunelu rośnie dana odmiana. 

Słowem nie ma lekko..
 Słowem nie ma lekko..   Z tego co pamiętam to przy produkcji rozsady
 Z tego co pamiętam to przy produkcji rozsady No i jak te pomidorki mają
 No i jak te pomidorki mają

Atomica i Octopusa miałam .Atomic wczesny , jak dla mnie lepszy
  Atomica i Octopusa miałam .Atomic wczesny , jak dla mnie lepszy