Witam serdecznie!
Dario czytałam gdzieś że zdrówko zawiodło więc życzę całkowitego wyleczenia
Ja też ciągle sadzę przesadzam, ale niestety deszcz mi przerwał
To z sadzeniem przy lampce trochę prowokujesz M do kupienia czołówki
Niebo niestety ostatnio jednolicie nieciekawe
Lucynko rano było bardzo zimno, ale nie zmroziło roślin m.in dalii. W obawie o to poranne zimno wyszłam po ciemku i najwrażliwsze wciągnęłam do domu, a dzisiaj dokończyłam dzieła i wszystkie doniczki już są w domu, a dynie w jadalni
Dobrze że głowa już nie boli, bo pogoda się ustabilizowała
Miłego wieczoru
Karolino dzisiaj już nie jest tak kolorowo, kolory leżą główkami w dół. Hortensje wszystkie są przebarwione aż do ciemnej czerwieni, ale jedna z białej przechodzi do brązu więc może to sprawa odmiany.
Ewelinko wszystko o czym piszesz jest wspomnieniem! od rana leje bez przerwy, niebo szare, temperatura poniżej 5 st. Kwiaty leżą i schowały kolory za to wszędzie leżą liście, które spadły z drzew

Dobrze że Małgosia była u mnie wczoraj, bo dzisiaj to nawet spacer przez ogród byłby niemożliwy albo mocno utrudniony. Sporo astrów widziałam w ofercie u Joli
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=504 to możesz sobie wybrać i umówić się na dostawę wiosenną

Trzymaj się cieplutko
Justynko dbaj o M, żeby się nie przeziębił

Na razie jakiegoś mrozu na pewno nie będzie.
Iwonko kochana w powietrzu mróz się czuło, bo u Olgi w Zakopanem biało, a ja blisko jestem. Na szczęście przymrozku nie było, a dzisiaj wszystko już w domu więc niech się dzieje co musi! Widziałam te wysokie wody u Was

Ja też dostałam paczkę od Joli i od Bożenki, a idą jeszcze cebulki i zareklamowane rośliny od Star ...o i zamówiłam sobie na FO piwonię koperkową

, a tuleje cały czas i jak ja to posadzę?
Wieczór ciepły, bo M pali w kominku

Ściskam