Witaj . Pospacerowałam po Twoich włościach i muszę przyznać, że rabata przy wjeździe wiosną wygląda zachwycająco . Te poduchy z floksów i innych roślin no cudo po prostu . Cały ogród masz wspaniały i zadbany . Róż masz bardzo dużo i ślicznie Ci kwitną. Pozdrawiam i z niecierpliwością będę czekała na więcej .
Ostatni wpis w moim własnym wątku 20.06.2016
Mam nadzieję że tu są sami zapracowani i wyrozumiali ludzie i przejdą nad tym faktem do porządku dziennego
Nie oznacza to że nie bywałam u Was, o co to, to nie. Forum jest moim uzależnieniem i nie mam zamiaru się z niego leczyć.
Dla aktualizacji kilka wiosennych fotek. Niestety zaginęły mi wczesnowiosenne. Szału nie było, bo pogoda....wiadomo...
Łał, ale pięknie ładnie ci hosty puściły. Moje wyglądają masakrycznie, bo podmarzły. Cały czas podziwiam twoją rabatkę pod domem. Ja swoją cały czas przerabiam i mi się nie podoba. Właśnie uruchomiłam podlewanie, bo wszystko schnie, a pod domem szczególnie.
Aniu moje hosty są w zaskakująco dobrej formie. Mróz nie zaszkodził im w ogóle, czego nie mogę powiedzieć o innych roślinkach.
Rabatka pod domem jest dziełem przypadku i dosadzania (czytaj upychania) roślin, ale dziękuję. U mnie jest też tam bardzo sucho, bo to zachodnia strona. Ja też myślę o uruchomieniu podlewania. Mam w zapasie kilka wiader
Ile irysków Nie wiedziałam że zebrałaś taką fajną kolekcję
A białą serduszkę masz dużą? czy taką zwykłą? Szukam nazwy odmiany dużej białej serduszki. Twoja wygląda imponująco.