Jestem pod wrażeniem jak wiele jeszcze kwitnie u Ciebie.

, więc jeszcze lata pracy nad związkiem ( czytaj: mężem
 , więc jeszcze lata pracy nad związkiem ( czytaj: mężem   ) przed Tobą
 ) przed Tobą   

Widać, że pogoda sprzyja królowym. I niech tak zostanie jak najdłużej.
  Widać, że pogoda sprzyja królowym. I niech tak zostanie jak najdłużej.

Też kupiłam Floribunde , zobaczymy jak i kiedy nam zakwitnie, wygląda pięknie . Posadziłam na wyschniętej  brzoskwini
   Też kupiłam Floribunde , zobaczymy jak i kiedy nam zakwitnie, wygląda pięknie . Posadziłam na wyschniętej  brzoskwini  

.Chciałabym ,żeby już spadł śnieg jakoś takie zniechęcenie mnie ogarnęło
 .Chciałabym ,żeby już spadł śnieg jakoś takie zniechęcenie mnie ogarnęło 

, jestem bardzo ciekawa kiedy zakwitnie, niby pisze że jest rozmnażana wegegatywnie więc teoretycznie.powinna szybko, zobaczymy.
  , jestem bardzo ciekawa kiedy zakwitnie, niby pisze że jest rozmnażana wegegatywnie więc teoretycznie.powinna szybko, zobaczymy. 

. Przepiękne te kolory jesieni
 . Przepiękne te kolory jesieni   . Mimo obecnej aury to te kolorowe liście są bardzo ładne. U Ciebie wrażenie na mnie robi ten winobluszcz
 . Mimo obecnej aury to te kolorowe liście są bardzo ładne. U Ciebie wrażenie na mnie robi ten winobluszcz   . Ja też posadzę ale to na wiosnę . Mam nadzieję, że doczekam takiego efektu jak u Ciebie . Dynie bardzo pokaźnych rozmiarów
 . Ja też posadzę ale to na wiosnę . Mam nadzieję, że doczekam takiego efektu jak u Ciebie . Dynie bardzo pokaźnych rozmiarów   będzie sporo zupy albo przetworów. Pozdrawiam Cię i zyczę udanego dnia mimo niesprzyjającej pogody
  będzie sporo zupy albo przetworów. Pozdrawiam Cię i zyczę udanego dnia mimo niesprzyjającej pogody   .
 .
 Winobluszcz w  promieniach słońca wygląda rewelacyjnie i ganek porośnięty kwitnącymi astrami
 Winobluszcz w  promieniach słońca wygląda rewelacyjnie i ganek porośnięty kwitnącymi astrami