Ogród Marty -Cz . X

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród Marty -Cz . X

Post »

Martuś wstrętne sarny pozbawiły nas takiego widoku ;:124 ale ogród i tak wygląda atrakcyjnie dzięki temu, że nie wszystkie rośliny tym kopytkowym smakują ;:306 U mnie trawka w polu przymrożona więc obawy się sprawdzają, ciśnienie rośnie :? Pozdrawiam cieplutko ;:196
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

U Ciebie widzę prawdziwa kolorowa jesień. ;:138 I to nie za sprawą liści tylko nadal kwitnących kwiatów. Przepięknie.
Tyle dalii. I astry. Ja mam a raczej mialam take co się na potęgę rozłaziły. Wyprosiłam je z ogrodu. Muszę gdzieś dorwać takie co to tylko w kępkaach się rozrastają.
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dalie zwróciły moją uwagę- piękne są! I znaczniki z nożyków plastikowych też udane ;:333
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Ja z kolei dodaję do normalnej papryki po dwie do słoika takie bez skórki grillowane.
Wtedy te chrupiące mają też smak grillowanej , wiem że są boskie wtedy w smaku.
Może w przyszłym roku spróbuję zrobić jak Ty.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Niesamowity jest Twój jesienny ogród
Tyle kwiatów
Patrząc na Twoje marcinki, stwierdziłam, że muszę kupić sobie wysokie marcinki, bo mi padły
Teraz wyraźnie ich brakuje
Jak zwykle podziwiam Cię za przetwory
Nie mam w tym rku ani czasu, ani siły na nic
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:;230 Masz rację cóż odpisać, zostawiam swoje serce w Twoim ogrodzie i lecę. ;:306 Pośpiech wrześniowy, niestety, dużo się dzieje w szkole, przedszkolu, teraz etap badań, szukam sali na Komunię Julki- nawet nie wiedziałam że w Warszawie taki deficyt na miejca ;:306 . Ponieważ ksiądz późno nas poinformował o terminie Komunii , już wszystko zajęte. Trzy dzielnice koło siebie mają w tym samym czasie komunie, masakra. Ale już jest zarezerwowana ;:215 , czeka na maj 2017.
Dalie cudowne a trawki , już się nie mogę doczekać aż będą tak wyglądać. Pewnie będzie u mnie podobny problem jak z daliami, niestety ciągle przeciągi tj. wiatry swoje poczynią. Podpory to podstawa teraz wiem. :wink: . Martuś a jak grzybki , u nas nie ma, może teraz po deszczu coś ruszy. Mam ochotę na porządne grzybobranie. ;:173
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Wow, jak zwykle napatrzeć się nie można ;:oj Czy dalie ci nie chorują? U mnie w tym roku jedyna jaką posiadam załapała grzyba, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło :shock: A jeszcze sporo pąków ma... Co powinnam z nią zrobić?
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Martusiu przepiękne dalie ;:333 ;:333 ;:333 i marcinki tez śliczne ;:215
Róż szkoda ale dobrze że i tak Ci się zbierają i troszkę kwitną .
Bardzo podoba mi się ten miskant Malepartus - czy będziesz miała go w nadwyżkach ?? jeśli tak to zapisz mnie w kolejce ;:180
Serdecznie pozdrawiam i ;:196 ;:196 posyłam .
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Wczesnojesienne, późnojesienne rośliny przeplatają się w Twoim cudownym ogrodzie Marto! ;:196 .Kwitnień dużo jeszcze oby jak najdłużej !W ogródkach pracy ogrom...kopanie, przekopywanie, przesadzanie, wycinanie, sadzenie cebul wszelakich... Jak aura dopisze to damy radę ze wszystkim!

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Martuś jak lubię zajrzeć do ogrodu, w którym jesień później. ;:108 Dalie pięknie kwitną. ;:oj Morelowe z trawami pięknie pokazałaś. ;:138 Moja jedyna dalia mimo mączniaka rozwinęła jednak kwiaty. Marcinki i chryzantemy jeszcze pokolorują ogród. ;:215 Zapatrzyłam się u ciebie na Marunę :) i też mam jeszcze kwitnącą, wysiałam w odstępie trzytygodniowym. Dobrych, spokojnych dni. ;:196
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Tak pięknie kochana zapraszasz że musiałam się w końcu odezwać bo czasami jestem ale tylko podglądam. :oops:
Martuś kolorów dużo, dalie mają czas się pokazać z tej pięknej strony, dobrze że nocki są na plus. ;:138
U mnie niektóre chryzantemy chorują, łyse na dole po raz pierwszy mam je brzydkie. :evil:
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Martusiu, no to wróciłam :wit , jesień u Ciebie też piękna i kolorowa, no a przetwory ;:oj ;:215
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu jestem już w domu przywieziona przez Darię i jej M. Spędziłam wspaniały dzień w Twoim ogrodzie, bardzo dziękuję za miłe przyjęcie i pudło roślin. Jesteś nie tylko wspaniałą ogrodniczką, ale i gospodynią ;:196 Dobrej nocy i odpoczywaj ;:196
Odbierz pw!
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lut 2013, o 01:30

Post »

Martuś, dziękujemy Ci bardzo za wszystko! Masz piękny ogród, po którym przyjemnie się chodzi, jest w nim tyle cudownych zakamarków - więc od razu wpraszam się na wizytę w przyszłości, bo jeden raz to stanowczo za mało.
Dzień nam upłynął bardzo spokojnie, w doborowym towarzystwie i w relaksującej atmosferze. Mogliśmy się cieszyć idealną pogodą, pysznym jedzeniem i rozmową.
Mój M jest troszkę biedny, bo cały czas tylko w babskim towarzystwie, :wink: :) ale bardzo mu się podobało.
A wiesz, co mu się najbardziej spodobało? Wasz lasek z wąwozem! No, nie da się ukryć, że nie każdy może mieć swój własny kawałek wąwozu! :D M był też bardzo zainteresowany Waszym kompostownikiem. :D ;:108
Jak przyjedziemy na wiosnę, to możesz przygotować badyle do spalenia. Mirek wszystko puści z dymem, bo bardzo lubi przy ognisku siedzieć. Będzie miał zajęcie. ;:108
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Martuś tak sobie spaceruję i podziwiam twoje zakątki, ile jeszcze roślin u Ciebie kwitnie ;:215
Zaprawy też podziwiam, takiej papryki jeszcze nie robiłam ;:224
Deszczu zazdroszczę, u mnie jest tak sucho, że nic w ogrodzie nie zrobię tylko, tylko z wężem latam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”