Co robić... hmm... przyjrzyj się dokładnie, czy aby na pewno jest Ci potrzebne tyle trawnika

Trzeba to kosić, podlewać... wytnij go trochę pod rabatę różaną i problem koszenia rozwiązany.

Tolinko i tu bym się z Tobą zgodziła, bo miałam tak przy dwóch różach, a teraz jest to samo przy Angeli .Fajnie tak się dzielić różnymi spostrzeżeniamiale zaobserwowałam że róża tak posadzona potrafi ukorzenić szczepione pędy szlachetne i z czasem rośnie na własnych korzeniach,przy przesadzaniu odkryłam, że tym sposobem mam dwa krzaczki do wsadzenia
To jest super wiadomość dla mnie mam posadzoną za głęboko Morden Blush, I rośnie w lekkiej ziemi, miałam zamiar rozmnożyć ja z patyka, a tak ja przysypę, i będę miała nowe sadzonkiJAKUCH pisze:Tolinko i tu bym się z Tobą zgodziła, bo miałam tak przy dwóch różach, a teraz jest to samo przy Angeli .Fajnie tak się dzielić różnymi spostrzeżeniamiale zaobserwowałam że róża tak posadzona potrafi ukorzenić szczepione pędy szlachetne i z czasem rośnie na własnych korzeniach,przy przesadzaniu odkryłam, że tym sposobem mam dwa krzaczki do wsadzenia