Jurek, u mnie leśniczy zna się na drzewach jak ja na budownictwie.

Lucynko, też wydaje mi się, że u siebie mogę wyszystko.plocczanka pisze:Nie rozumiem, co ma piernik do wiatraka, co ma leśniczy do prywatnej posiadłości....
Alu, sporo czasu spędzam na tej stronie co mi podesłałaś. Mają super ofertę. Znaczy byłaby super gdyby wszystko było. Niestety wiele co bym chciała nie ma na stanie. I to ani wiosną ani jesienią.alicjad31 pisze:Dorotko ja też znalazłam
http://www.drzewa.com.pl/184-bozodrzew- ... ssima.html
Elu, drzewo już w tygodniu będzie u mnie.pela11 pisze:Noż ! naprawdę cudne to drzewo , dobrze że widzisz koło siebie takie rzeczy .Jestem ciekawa efektu pracy w parku . Czekam na relacje . Pozdrawiam
Karolcia, oczywiście, że już w tygodniu Bożodrzew będzie u mnie.karolacha pisze:Dorotko znając Twoją przebojowość , to na pewno będziesz miała BożodrzewŁopata, siekiera ...
Martuś, miejsca to ja mam sporo. Drzewa posadzę ale spróbuję też wysiać nasiona. Czytałam, że można siać i jesienią i wiosną. Zobaczymy. Nasionka te dojrzałe jutro zbiorę.koziorozec pisze:Witaj Dorotko,drzewo śliczne z jego nasiennikami ,jak masz sporo miejsca w ogrodzie ,to nie ma sie co zastanawiać ,niech zdobi ogród,pozdrawiam
Zeniu, cieszę się, że i Tobie się podoba.Zenia pisze:Dorotko...zdjęcie drzewka obejrzałam, podoba mi się bardzo. Rób jak napisałaś ,, Wolność Tomku w swoim domku ,, .Tego się trzymaj.