Lilowce-Hemerocallis cz.V
- śnieżka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Z Niderlandów zamawiane rośliny przychodzą w paczkach bardzo szybko,bez problemów, fakt, że z gołym korzeniem. Myślę, że i z donicami nie ma problemów. Z Wielka Brytanią nie mam pojęcia jak jest, ale chyba też tak samo, wszak to Unia, a my przecież należymy do niej. Ograniczeniem moze być raczej środek transportu publicznego, bo chyba obowiązują niekiedy ograniczenia wielkości i ciężaru bagaży.
Liliowce
Bożenko, cenowo to się nie opłaci,ale bratanica przywiozła mi funkie i cebulki
tulipanów,nie miała z tym kłopotów.Te same cebulki tulipanów dokupiłem
w moim mieście i zapłaciłem trzy krotnij mniej.
pozdrawiam
----------------------
LESZEK
tulipanów,nie miała z tym kłopotów.Te same cebulki tulipanów dokupiłem
w moim mieście i zapłaciłem trzy krotnij mniej.

pozdrawiam
----------------------
LESZEK
- ljlj100
- 100p
- Od: 1 paź 2008, o 11:41
Byłam w ubiegłym roku w grudniu w centrum ogrodniczym pod Staffordem i mieli całą masę kwitnących ciemierników. Nawet na zdjęciach takich nie widziałam. A ceny tylko nieco wyższe niż u nas. Wracałam samolotem ale i tak jednego udało mi się przywieźć - bardzo pełny, pięknie różowy, cudo. Pomyślałam, że i liliowce muszą mieć ciekawe, ale nie widziałam, więc nie wiem. Być może jest tak jak podejrzewasz Grażynko. Pozdrawiam. Bożena.
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
-
- 200p
- Od: 15 paź 2008, o 10:12
- Kontakt:
Liliowce
Piękne odmiany to od 100 dolarów wzwyż,już teraz myślę,że i u nas można kupić piękne odmiany i na pewno taniej.
-
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I tu się zgadzam z Ismeną,bo u nas wkraju są też bardzo ładne liliowce i cena jest bardziej zbliżona
na naszą kiszeń i ja kupowac to tylko jak kwitną,bo się widzi co się kupuje,jak przytoczyła Snieżka
pozdrawiam
--------------------
Leszek
-
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I tu się zgadzam z Ismeną,bo u nas wkraju są też bardzo ładne liliowce i cena jest bardziej zbliżona
na naszą kiszeń i ja kupowac to tylko jak kwitną,bo się widzi co się kupuje,jak przytoczyła Snieżka
pozdrawiam
--------------------
Leszek