Dziękuję Ci, Aniuaneczka1979 pisze:Moni masz fantastyczny ogród! Przepięknie skomponowane rabaty, pełne cudnych kwiatów, ubrane w idealnie dobraną małą architekturę i śliczne dodatki typu poidełek, ozdób wiszących, stojących czy na piku. Chyba nie przesadzę stwierdzeniem, że taki ogród jest marzeniem każdego ogrodnika... no a na pewno moim...![]()
A wiesz, że wiosną czaiłam się na zakup Sweet Laguny? Powstrzymał mnie tylko fakt, że ta nie ma ADR'u jak jej starsza siostra, która notabene i tak u mnie łapie czarną plamistość jako pierwsza.![]()
Teraz mam w planach pozbycie się Alexandra McKenziego a na jego miejscu posadzenie Sweet Laguny właśnie. Siedziały, by razem na jednym przejściu. Każda ze swojej strony oczywiście.![]()
Moni jeszcze raz dodam, że możesz być z siebie dumna, bo Twojego ogrodu nie powstydziłby się nawet zacny angielski hrabia czy lord.

Moje Sweet na razie zdrowe, ale to młode sadzonki, więc pewnie nafaszerowane wszelkimi nawozami

Lagunę mam dość zdrową i bardzo ją lubię. Chciałabym, żeby Sweet zachowały cechy Laguny - to bardzo mocna, zdrowa i piękna róża.
Filemon24 pisze:Przepięknie prezentuje się rondo z tą oprawą z kostkikolor kostki też mi bardzo przypadł do gustu- świetnie jest.
Masz istny las jeżówkowy - bardzo imponującą wyglądają!

cyma2704 pisze:Moniko nie wiem jak napisać, porównam ogród ze swoim.Twój ogród jak dama, w rękawiczkach, kapeluszu, z torebką i ze stylową biżuterią, mój to kobieta w kolorowej sukience.

Przemyślane są, choć ciągle zmieniam i dążę do lepszego efektuPEPSI pisze:Monia, co zachodzę do Ciebie, to wzdycham. Masz cudownie skomponowane te wszystkie roślinki. Przemyślane. Nie to co u mnie....