Witam ,dzień znowu piękny ,w nocy podlało,więc zamiast podlewac pojechałam do szkółki zobaczyć co by było ciekawego do ogrodu i oczywiście przyjechałam z nowymi roślinkami,troszkę zasadziłam a reszta czeka aż zrobię miejsce jak coś wyrzucę czego jest nadmiar i tak w kółko praca w ogrodzie zapewniona.
Kasiu napiszę pw.
Tereniu,dalie cudne,niektóre kwiaty wielkości dużego talerza,ostróżki zakwitły teraz te które rozmnożyłam na wiosnę ,miś polarny będzie dla Ciebie w postaci sadzonki,jest piękny i warto go mieć,miło,że pospacerowałaś po ogrodzie,pozdrawiam
Marysiu,nie pojechałam dzisiaj na rydze ,ale po roślinki do szkółki

te wielkie liście to słoneczniki,bo tez są w ogrodzie ,a jakie pyszne i pełne,codziennie zajadamy się nimi z Bogusiem,u mnie w nocy trochę podlało,wiec sie cieszę ,ostróżki ładnie rosną ,ale na wiosnę znowu muszę rozmnożyć ,żeby mieć ich dużo ,bo uwielbiam grupy,pozdrawiam
Aniu,staram się ,żeby w ogrodzie były wszystkie sezonowe rośliny ,żeby cały czas coś kwitło,róży będzie mało w jesiennym kwitnieniu,bo bardzo zjadły mi je sarny,przeskakują ogrodzenie i nie mam na nie sposobu,pozdrawiam