DAYSY Twiggy's nie ma więcej jak 1m wysokości, a na HMF-ie piszą ,że tylko 80 cm czyli więcej jak 120 nie powinna osiągnąć przy sprzyjających warunkach. Jeśli Gardenka mocno sie rozrosła to ja bym raczej juz nic nie dokupowała ,bo im dłużej będzie u Ciebie tym większe rozmiary osiągnie .Kiedyś kupiłam 2 sadzonki Princa de Monaco i po dwóch latach musiałam jednego się pozbyć, bo tak sie rozrosły .Ja tez kiedyś kupowałam jak szalona ,bo młode roślinki są mało widoczne, lecz teraz muszę upłynniać jeśli chcę ,żeby wszystko jako tako wyglądało i się nie dusiło
DOROTKO ja od zawsze kochałam czerwienie włącznie z odzieżą i pierwsze to były czerwone róże .Mam ich parę np NN parkowa,Schwarze Madonna ,Lavaglut,Burgund ,Silesia była jeszcze Barcarolle, ale może znów się pojawi, tym razem na własnych korzeniach .
TERENIU ładnie pachnie Merlin lecz czy intensywnie raczej nie np jak Doktorek to daleko jej do tego zapachu . .Niestety moja przesadzona jesienią dopiero musi sie zregenerować, bo ma tylko jeden pędzik Jednak ja wciąż zastanawiam sie i przeglądam fotki na HMF-ie czy to ona, bo kupiłam ją w Oszołomie jako Merlin ,zresztą następna którą wtedy kupiłam też okazała sie być kim innym