Tereniu do końca dnia było szaro i mokro

dopiero po zachodzie niebo się zarumieniło to może wróży pogodę na jutro

Szkoda że nie możesz ruszyć w dalszą podróż i zobaczyć się z nami, bo na pewno będzie wesoło i pięknie, a byłaś już u Marty? bo nie pamiętam

Zaczynają kwitnąć chryzantemy i będą ładne kolorowe plamy

bo lubią moją glinę i rozrastają się
Pozdrawiam cieplutko i nocnego podlewania życzę

Elu może nie gwiżdżę, ale mówię do grzybków żeby się pokazały i coś marnie słuchają

Moja RiB matka jeszcze nie kwitnie, ta jest młódka z patyczka i pojedzie do Wrocka
Dobrej i spokojnej nocy
Alu szaliczek nie musi błysnąć jutro i pogodę zamawiam do Kalwarii Zebrzydowskiej! mój ogród i kury będą sobie radzić same

Na grzyby może pojutrze ruszę...żywcem nie mam kiedy

Spokojnej nocy
Iwonko szczególnie teraz doba się skurczyła, bo dłużej możemy posiedzieć w ogrodzie, a potem tak szybko godziny uciekają. Jeszcze dwa miesiące i wieczór się zdecydowanie wydłuży co też nam nie będzie odpowiadało
Idzie fala upałów i już podobno we czwartek upały w całej Polsce i weekend pogodny! Pozdrawiam
Zeniu jeszcze kwitną dalie, a astrów i chryzantem nie masz? one też ładnie kolorują ogród

U mnie pogoda nie poprawiła się ale niech tylko jutro nie pada na drogę i na spotkanie. Za życzenia dziękuję
Agusiu będzie ciepło wszędzie i u Ciebie też. Petunie tak szaleją że nie mam szans obrywać suszek, zresztą nie widzę ich

Ciekawa jestem czy rzeczywiście się wysieją. Lubią wodę i muszę te w donicach podlewać ale w gruncie radzą sobie same. Życzę Ci poprawy pogody i
Karolino ja nie odradzam guzikowca tylko nie będzie to taki efekt jak w krzewuszek czy hibiskusów

Moja kłokoczka kwitła w tym roku pierwszy raz i miała śliczne grona białych kwiatków więc jak zakwitnie cała też będzie piękna. Miliny mam w dwóch kolorach ale żółty jeszcze nie kwitł
Lucynko ja wybywam właściwie na cały dzień i cieszę się bardzo ze spotkania, bo będzie na pewno wesoło. Duże towarzystwo to zawsze humory dopisują

Tobie życzę bogatych zbiorów...darz bór!