Śliczne te rajskie jabłuszka i zielona świecznica, ja mam Brunette i jej pastorały przepięknie pachną, rozsiewając woń dookoła.

Sesja zdjęciowa Mikiego bardzo udana i plener fantastycznie dobrany.

Tereniu, Miki ma faktycznie całe niebo w oczach. Pluskwica jest piękna. A czym starsza i ma więcej kwiatów, tym ładniejsza.TerDob pisze:Dorotko jaki śliczny ten Twój leniwiec a jakie ma cudne czy![]()
Zakątki w ogrodzie pięknea pluskwica cudna
teraz to muszę ją zdobyć
![]()
Co robisz z rajskich jabłuszek ??
Co tam rośnie w tym przedszkolu ??? masz tego dobra
Stasiu, nie słyszałam o Brunette. Zaraz zajrzę do wujka google. A w razie czego, to wiesz ....stasia_ogrod pisze:Ogród zagęszcza się coraz bardziej , bo nowe rośliny przybywają, więc i pracy z obsługą również masz dużo więcej, dobrze że chociaż mama pomoże.![]()
Śliczne te rajskie jabłuszka i zielona świecznica, ja mam Brunette i jej pastorały przepięknie pachną, rozsiewając woń dookoła.![]()
Sesja zdjęciowa Mikiego bardzo udana i plener fantastycznie dobrany.![]()
Iwonko, przedszkole przedszkolem. Żebyś widziała ile patyczków mam w cieplejszej wolierce.iwona0042 pisze:No i u Ciebie pokaźne to przedszkole Dorotka, a kociak śliczny, oj śliczny
Lucynko, na razie jabłka zostawały na drzewie dla ptaków. W tym roku taki wysyp, że muszę o jakiś przetworach pomyśleć.plocczanka pisze:A jak wykorzystujesz rajskie jabłuszka, Dorotko? Czy traktujesz je wyłącznie jako ozdobę ogrodu, czy robisz jakieś przetwory? Jeśli tak, to jakie?
Dorotko, PW
Miłeczko, fakt na koty w ogrodzie można patrzeć bez końca.takasobie pisze:Polowania kotów są niezwykle zabawne. Czasami uganiają się za suchymi liśćmi targanymi przez wiatr. To dopiero zabawa!![]()
Fajna ta nasturcja o nakrapianych liściach. Ja miałam taką o kwadratowych płatkach, ale coś mi nie kwitnie
Asiu, oczywiście nie liczyłam żurawek. Tak palnęłam. Może policzę jak będę do pojedynczych doniczek wysadzać.jonatanka pisze:Gratuluję siewek żurawek ,aż 100sztuk?zazdraszczam oczywiście pozytywnie.Mikuś...ach te oczka.