Aniu-Anabuko Bardzo dziękuję za miłe słowa. Spodobała Ci się Anabelka to teraz przywitam Cię Vanilką.
Basiu-Fiskomp Własnie jeżówki mnie tej dziwnej zimy pozytywnie zaskoczyły, tyle roślin padło a one przezimowały i w tym roku szczególnie pięknie się prezentują. Lubię też rundbekie te wysiane z nasion od forumek.
Ewa-Ewarost Takie syjamskie jeżówki pojawiły się u mnie też rok temu, ale na zwykłej jeżówce. Tym razem przedstawię powojnik Purpurea plena elegans, który jako jedyny przetrwał u mnie, pewnie dlatego, że toleruję kwaśną ziemię.
Izuniu- Izaziem W sklepie tych twoich budek już nie było- tylko jedna uszkodzona. Zdecydowałam się więc na to poidełko w promocyjnej cenie.
Mama to teraz do komputera bardzo rzadko nie zagląda, przeczyta pewnie jak pogoda zatrzyma ją w domu. Przekaże że pisałaś. I nam było BARDZO MIŁO. 10 odmian pysznogłówki, nawet nie wiedziałam że tyle jest.
Pozdrów

wrocławskie dzieci wszak i mnie przyjdzie tak swoją nazywać.
Ewelinko-ewelkacha Bardzo dziękuję w imieniu swoim i mamy. Akurat wczoraj byłam na działce u mamy z kilkoma "kaszubskimi forumkami" tak, że w następnym poście pokaże migawki z mamy działki a na razie poczekaj na to na mojej ławeczce.
Krysiu-Ignis05 O ja też bardzo się cieszę, że udało nam się spotkać, zaraz coś tam z tego naszego spotkania tu wrzucę.