No ale gdzie Ty to wszystko mieścisz? Ciągle dokupujesz nowe... A jak zakładasz nową rabatę to jak uprawiasz ziemie pod nią? Pryskasz? przekopujesz? Ile dajesz ściółki na wierzch? Pytam, bo u mnie się jakoś ten system nie sprawdza i chwastów mam od groma na agrotkaninie...
Krysia to Ferner Osten tak wystartował
Mariola daję matę plecionkę(1,6 x10m za 26zł) a wcześniej mata z opakowań po nawozach (duuuużych worów) i kamyki byle przykryć, czasami chwasty się zagnieżdżą ale to już pikuś
nowych nie zakładam , głównie dewastuję stare , wyjątek ten kawałek przy wejściu chciałem zamknąć widok na bramę i drewutnię, nie przekopałem bo robią się doły , musiałbym czekać i ubić
Ale zdjęcia
Mma pytanie o buczka Fountajna
Ja mam problem z przewodnikiem
Nie chce sam być prosty, teraz przywiązuję go do patyka, ale już mi patyków brak. Czy sam będzie dalej tworzył, czy już niestety tylko będzie zwisał?
Gosia swojego też prostuję patyczkiem (znaczy się buczka) ale z czasem jak twierdzą uczeni będzie samodzielny musi nabrać sił witalnych
kijek leszczynowy jest najlepszy łatwo można znaleźć prosty i ponad 3m a dalej to już musi być prosto (raczej )