Nie mam ochoty na nic

leje cały czas od wczoraj po południa

woda stoi wszędzie
Jadziu coś niesamowitego ile tej wody tam jest

i wszystko musi się wylać na nasze ogrody, to już lepiej jakby w zimie był śnieg

Pomidory, dyniowate też już nie wyglądają najlepiej
Ewciu to samo u mnie...leje i leje

U mnie chyba też jest po żniwach, bo rżnęli non stop! Kukurydzę to u mnie do zimy sprzątają. Zrób ocet jabłkowy! chociaż jak cydr nie wyjdzie to będzie ocet.
Takie maluchy bardzo szybko rosną te wcześniejsze już niewiele mniejsze od starszych kur

Pozdrawiam i ściskam
Karolino jak pisałam guzikowiec kupowany na Al, a kwitnie jak widać na fotografiach

Powtórzę link
http://www.krzewy.net.pl/opis-148.html . Kwoka to kwoka
Witaj
Tereniu 
u mnie pierze od 24 godzin

ja już nie chcę

Ja też mam dwie nieduże sadzonki i mam też inne krzaczki malutkie to wszystkie zadołuję w ziemi, a na zimę nakryję jakimś iglakiem

Wsadzę w doniczkach ale wytnę dno

Spróbuję ukorzenić Barkarole po kwitnieniu, bo już raz mi się udało tylko potem popełniłam błąd.
Ja też nie gustuję w takiej kolorystyce moich pól, ale trudno nikt mnie nie pyta czy takie chcę
Tereniu dmuchnęłam i te wstrętne chmury zamiast iść do Ciebie to się tak rozciągnęły że leje ode mnie do Ciebie

Pozdrawiam serdecznie
Alu guzikowca kupiłam u tego faceta co róże kupowałam, tylko w pierwszym roku, potem już nie miał. Ja też siałam sporo nasion a mam dwie sadzonki i tak jak napisałam Tereni zadołuję w ziemi wycinając dno w doniczce i na zimę nakryję gałązką iglastą

Teraz kurka nie nosi a kiedy zacznie to nie wiem, bo nie bardzo się na tym znam
Pozdrawiam serdecznie