Marta! Zasłużyły na Twoje uwielbienie!

Piękne są, ale zdarzają się paskudy i dlatego mam tyle dalii, żeby większość zdobiła ogród
Marysiu! Te, które wspomniałaś są piękne rzeczywiście Totally Tangerine mam pierwszy rok, ale Take Off mam kilka lat i dopiero na tym miejscu pokazała, co potrafi. Będę pokazywać dalej, bo dopiero połowa mi kwitnie
Lady Kasiu! To jedna z najpiękniejszych, choć kwiat skromny i krzaczek nie tak okazały, ale barwy niezwykłe!
Ja zaplanowałam w przyszłym sezonie bazować na wymianach, bo tyle pięknych roślin jest u forumowiczów. Można faktycznie przekonać się, jak pięknie wyglądają bez ściemy. Tylko właściciel musi je sumiennie opisać i przechować, żeby miało to sens!
Mariola! Ta dalia, którą pokazałaś u siebie, to Preference, a masz zdjęcie tej białej?
Justynko!
Zuza! Mam problem ze zdjęciem RW, bo kwiat, który się rozwinął, jest wciśnięty pomiędzy kolejne gałęzie. To, co udało mi się zrobić:
Krysiu! Chętnie w realu bym Ci wszystko pokazała!

Trochę daleko do siebie mamy, ale zapraszam! Dla mnie każda z nich jest gwiazdą

Uwielbiam je razem i każdą z osobna. Kołnierzykowe dalie chętnie nabywam ze względu na owady, również orchideowe. Cudownie wygląda np krzak Honki oblężony w słoneczny dzień przez pszczoły, trzmiele i motyle! Spisuj, co tam Ci się podoba i na wiosnę coś Ci podeślę!
Iwonko! To wdzięczne odmiany. Mam nadzieję, że karpy będą zdrowe, dobrze się przechowają, bo chciałabym mieć je jak najdłużej w ogrodzie.
Na dziś:
B-Man
Golden Scepter
nn "
Jacek"
Citron du Cap
Preference
Bride to Be