http://images77.fotosik.pl/738/73b038c32f432c45.jpg
Za duże zdjęcia- mod.jokaer.

Moje pewnie przez ten tydzień nieobecności zmarniały strasznie.
 Moje pewnie przez ten tydzień nieobecności zmarniały strasznie.
 Pomidor ładny ale dlaczego twierdzisz, że wolno rośnie? Jest jeden na krzaku, a krzak zdrowy?
 Pomidor ładny ale dlaczego twierdzisz, że wolno rośnie? Jest jeden na krzaku, a krzak zdrowy? 

Moje to zakryły prawie całą włókninę.
 Moje to zakryły prawie całą włókninę. 

Szkoda Twojej pracy, ta pogoda wszystko niszczy. Ciekawe czy u mnie coś ucierpiało przez ten wiatr
 Szkoda Twojej pracy, ta pogoda wszystko niszczy. Ciekawe czy u mnie coś ucierpiało przez ten wiatr  

Nie wiem czy cokolwiek z nich będzie w tym sezonie. Jakoś nie mam do nich szczęścia.
 Nie wiem czy cokolwiek z nich będzie w tym sezonie. Jakoś nie mam do nich szczęścia.

Większe warzywa poradzą sobie, gorzej z tymi mniejszymi
 Większe warzywa poradzą sobie, gorzej z tymi mniejszymi  

u mnie w 2014 grad spustoszył wszystko ale dziś wierzę że będzie lepiej, mimo to wierzę że twoje warzywka się podniosą i nie zgniją
  u mnie w 2014 grad spustoszył wszystko ale dziś wierzę że będzie lepiej, mimo to wierzę że twoje warzywka się podniosą i nie zgniją  . Ja swoje uratowałem mikroorganizmami po ulewie i gradzie wszystkie rany się zasklepiły. Pozdrawiam Cię
 . Ja swoje uratowałem mikroorganizmami po ulewie i gradzie wszystkie rany się zasklepiły. Pozdrawiam Cię  trzymaj się ciepło i najlepszego z okazji urodzin
  trzymaj się ciepło i najlepszego z okazji urodzin 

Moje powoli zaczynają dojrzewać
 Moje powoli zaczynają dojrzewać   

Jakie zastosowanie ma ten nawóz ? Na wzrost owocu ?
 Jakie zastosowanie ma ten nawóz ? Na wzrost owocu ?