W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mora1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2006, o 17:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ile psiaków :shock: , widzę Pandzia już w domku. Super jest cud, miód i orzeszki. Malwie zdrowia życzę, bo to najważniejsze, ale tak pomyśl czy to nie jest jakiś znak, mówiłaś o dogoterapii i tak nieszczęśliwie się zbiegła choroba Malwy i przybycie Pandzi, czy to sie jakoś nie kojarzy? Pisz Dorka i foty wstawiaj, super wyglądają razem i tak do siebie pasują, nie?
Ps. Na dogo amelka2 to ja, wpadłaś mi w oczy i zobaczyłam co tam u Ciebie, nie obawiaj się to nie inwigilacja , to psie opętanie :twisted: .
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Dzięki za pochwały dla Molly, od wszystkich ją uściskam :P DankoWS mam nadzieję,że nie obraziłaś się za brzuszek Twojego męza :wink: Iwiko stało się i trudno- wzięłam Molly z tej pseudohodowli i nawet się cieszę(gdy wszystko dobrze przemyślałam), bo gdyby nie ja to kto wie czy by jeszcze żyła... A mój mąż dziś oświadczył,że nawet gdyby facet chciał dać nam zdrowiutkiego psiaka i jeszcze 1500 zł dopłacić to też by się nie zgodził... To się nazywa miłość. Molly będę dalej leczyć, weterynarza nie zmienię, bo lepszego nie znam. Przeważnie weterynarz to prawie to samo co rzeżnik, a mój ma takie podejście do zwierząt ,że aż trudno uwierzyć. Aszko piszesz
Zawsze mówię,że jak już będę starszą panią to będę miała właśnie takiego pieska....
Mam nadzieję,że tyle wytrzymasz,bo mnie chęć posiadania yorka dopadła znacznie wcześniej. Patrząć na Dianę nie mam wątpliwości co do mikroskopijnych rozmiarów Molly, choć dodam ,że już baaardzo urosła.
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
Aszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2008, o 15:37

Post »

chodziło mi o to,że jeszcze mam 2 :D psy i jeden z nich jeszcze długo pożyje a ja w tym czasie dożyję wieku no.....stosownego.Gdyby nie te co mam to maciupeńkiego bym już miała.On jest jak zabaweczka
Awatar użytkownika
karpek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2008, o 11:21

Post »

Tok76 - Postawa Twoja i męża - godna szacunku. Nie martw się na zapas - na pewno małą wyleczycie i będzie wspaniałym zdrowym i wesołym psem.
Ja też mam yorka (suczka ale nie będzie już kryta) i też z Żor.
Czy Twój wet. - to jakiś "prywatny" ? czy z kliniki lub może pani z ks. Władysława ?
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

tok76 pisze: DankoWS mam nadzieję,że nie obraziłaś się za brzuszek Twojego męza :wink:
a skąd, że :lol: kocham mężą w całość, razem z brzuszkiem, Layla też (zresztą ona też sobie uhodowała brzuszek na zimę :lol:
A co do posiadania yorka na starość to mam pewne wątpliwości - moja ma takie ADHD , że nie jedną staruszke by wykończyła :;230
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Janusz az mi kopara ( czytaj szczęka) opadła!!!teraz zauważyłam ,że jesteś z Żor...Co to naszej postawy i szacunku to chyba każdy kto kocha zwierzątka tak by zrobił. Molly nie oddałabym za żadne skarby,bo jest bardzo mądra i przekochana. Mogłaby być chora, głucha ,ślepa... i tak bym ją kochała i byłaby ze mną... Do weterynarza jeżdzę do Boguszowic starych. Niedaleko kościoła jest apteka. Wjeżdza się tak jak do apteki i idzie się w lewo parę mertów. Niestety nie mogę podać adresu. Jeśli chcesz to Ci napiszę namiar na pw. Wydaje mi się ,że wet jest prywatny- musiałabym zobaczyć na pieczątkę,ale jest w miarę tani i naprawdę podejście do zwierząt ma super. DankoWs ale się uśmiałam z tej staruszki i Layli z ADHD... Chyba pójdę do Wc :P Janusz a czy przypadkiem nie kupowałeś psiaka w tej samej hodowli co ja? bo ja kupiłam no właśnie...jak mogę napisać... Jadąc z Rybnika do Żor za Ostatnimi światłami skręca się w lewo. Hodowla jest po prawej stronie,ale najpierw po lewej jest cmentarz.
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

DankaWS pisze:
tok76 pisze: DankoWS mam nadzieję,że nie obraziłaś się za brzuszek Twojego męza :wink:
a skąd, że :lol: kocham mężą w całość, razem z brzuszkiem, Layla też (zresztą ona też sobie uhodowała brzuszek na zimę :lol:
A co do posiadania yorka na starość to mam pewne wątpliwości - moja ma takie ADHD , że nie jedną staruszke by wykończyła :;230
Ja byłam pewna,że po cieczce moje bydle spoważnieje...guzik!ADHD jak ta lala!
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Po cieczce :D , ja się ucieszę jak będzie miała 10 lat i w końcu przestanie latać jakby motorek miała w dupce :lol:
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Kinguś te psy chyba tak mają... moja jeszcze nie jest "kobietą", ale nie sądzę żeby ta złość, zadziorność i nerwy w d...ce jej z wiekiem przeszły... Molly nawet gdy jest bardzo zmęczona wywlecze się z legowiska i przyjdzie za panią do kuchni. A gdy jest już śpiąca i zmęczona a ja nie tulę jej do spanka to potrafi bardzo boleśnie gryść. Wczoraj jak mnie dziabła w wargę to mi krew leciała.Ładny z niej nerwus!
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Te nasze psy to krwiożercy - mi pudel nos przegryzł - tak z brzegu miałam przerwany :D i jeszcze opieprz od mamy dostałam :lol:
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Opieprz od mamy? mama miała rację- gdybyś mu nosa nie podstawiła to byłby w całości, a Ty na pewno udawałaś ;:118
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Wiecie co ?Wychowałam się w domu z rottweilerem i powiem tylko tyle,że przy naszych bzikach Demon(tak się wabił) był potulny niczym baranek :lol:
Pozdrawiam,Kinga.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Kinguś ale masz przeskok z piesiami... od dobrze zbudowanego i wielkiego do małego i kruchego... ;:84
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Gosiu mam jeszcze bokserkę staruszkę
Obrazek Obrazek
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

A ktoś tu się obawiał, że mały piesek z dużym nie będzie :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”