Ogród -mój azyl cz.1
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam dziewczyny kochane .
Zosiu smagliczka jest piękna i naprawdę warto ją mieć .Kwitnie wczesną wiosną .Ma bardzo dużo nasionek ,ale ja ich nie zebrałam ,bo nie były mi potrzebne .Jeśli nie zdobędziesz to w przyszłym roku ci je wyślę .
Halinko dziękuje za wizytę i mam nadzieje ,że wszystkie roślinki które ci wysłałam przyjmą się i będą cieszyć oczy .
Zosiu smagliczka jest piękna i naprawdę warto ją mieć .Kwitnie wczesną wiosną .Ma bardzo dużo nasionek ,ale ja ich nie zebrałam ,bo nie były mi potrzebne .Jeśli nie zdobędziesz to w przyszłym roku ci je wyślę .
Halinko dziękuje za wizytę i mam nadzieje ,że wszystkie roślinki które ci wysłałam przyjmą się i będą cieszyć oczy .
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Witaj Droga Jolu 
Co do zbierania nasion, to ja w ogóle o tym zapominam. Nawet ich nie zauważam
Widzę, jak kwiaty kwitną, podziwiam je wtedy, a potem jak już są uschnięte ... to nasion ... nie ma ;-(
Gdzieś, z 5 lat temu, miałam okres zbierania nasion i wtedy odkryłam, jakie one bywają cudne, o jakich przepięknych kształtach, po prostu cudeńka
Jolu, ja też mam taka nadzieję, że wszystkie roślinki od Ciebie będą cieszyć moje oczy, zwłaszcza, że i Ty, i ja mamy rękę do roślinek ;-)

Co do zbierania nasion, to ja w ogóle o tym zapominam. Nawet ich nie zauważam

Gdzieś, z 5 lat temu, miałam okres zbierania nasion i wtedy odkryłam, jakie one bywają cudne, o jakich przepięknych kształtach, po prostu cudeńka

Jolu, ja też mam taka nadzieję, że wszystkie roślinki od Ciebie będą cieszyć moje oczy, zwłaszcza, że i Ty, i ja mamy rękę do roślinek ;-)
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu będe szukać a jak mi się niepowiedzie to dam ci znać 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Witaj Jolu masz piękny ogród, a w nim śliczny skalniak, wygląda na dość duży, ma wiele roślin. Kotki bardzo urocze (my też mamy na działce 3 kotki). Cały Twój ogród to piękny zielony busz a jaki wielki staw, masz też dużo różnych kwiatów i krzewów, bardzo podoba mi się Twój ogród taki naturalny, chyba nie wiele już takich jest. Miłego wieczoru.
Jolu, takie sielskie ogrody najbardziej mi sie podobają.
Twój jets piękny, bez dwóch zdań.
Twój jets piękny, bez dwóch zdań.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Faktycznie, ale dostrzegłam, dopiero jak napisałaś! A mozna wiedzieć gdzie i za ile??
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jolanto udany zakup no to ja się też skuszę dzis w biedronce widziałam czerwone i jasnoróżowe 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Jolu, piękny ten grudzień, zazdroszczę Ci tych kwiatów domowych :-0 Ja niestety, nie kupuję kwiatów doniczkowych ze względu na koty, które nie przepuszczą żadnej roślince w domu, nawet tej we flakoniku
Mam tylko jedną palmę bidulkę, która wygląda tragicznie, ale nie poddaje się kotom, chociaż one ciągle ją podgryzają :-/