Ciepło,gorąco i bez deszczu...dzisiaj ma coś niecoś popadać,czekam na mokre...
W sobotę byłam na działce cały dzień aż do wieczora podlewaliśmy na dwa węże.
Ewcia dziękuję za typowanie,rzeczywiście bardzo podobna:)
Jolu mam tych roślin trochę,bo lubię jak wszystko kwitnie i nie tylko róże,bo jak one robią pauzę w kwitnieniu to lilie i liliowce pokazują kolory i jest wesoło.Ciągle myślę,że mam ich jeszcze za mało.
Teraz chodzi za mną ślazownik,muszę zobaczyć,czy w Przytoku mają?
Dziękuję za tak miłe słowa,mój ogród nie jest doskonały,ale mój i niepowtarzalny choćby ze względu na starą altankę murowaną,którą czeka remont.Marzy mi się murek z cegieł,kiedyś na pewno będzie
Lavon to lilia w kolorze żółto-czerwonym

,natomiast Altari jest biało różowa.
Ewa dziękuję,a kompocik był pyszny,nie to co soki z kartonu
Inka tak róże zbierają się do ponownego kwitnienia.W tym roku późno,bo podczas mojej nieobecności nie zostały przycięte.
Jednak one bardzo szybko idą w pąki,teraz tylko deszcz by im dopomógł w budowaniu ...
Jeżówki tak bardzo je lubię,a one mnie chyba coraz mniej.Milkshake miałam dwie i nie mam żadnej,albo coś je wcina albo wymarzły.
Na upartego jak zobaczę kępę na giełdzie to kupuję,cieszę się nimi jeden sezon albo dwa,a potem znowu to samo.
Wycięłam dwie First Lady do gruntu,bardzo mi chorowały,za karę ani jednej fotki im nie pstryknęłam
Anahe ma kilka pąków,czekam na nią bardzo ponownie,urzekła mnie ogromnymi kwiatami
Iwonka moje jeżówki rosną byle jak,ale ja dalej dokupuję,bo je bardzo lubię.Jedynie Secret Romance mnie nie zawiodła,ma chyba ze 3 kwiaty,a ja się cieszę,że w ogóle jest
Aniu dziękuję za życzenia i piękną różyczkę

Wiem co to za jedna ...Rosomane Janon? Jesteś z niej zadowolona?
Lipiec trwa jeszcze,a więc lilie ...niestety pogubiłam znaczniki,a może wcale ich nie oznaczyłam?
Lubię rozpoznawać odmiany...
Czy to może być Bejing Moon?
Jasnoróżowa
Holland Beauty
Soft Music
The Edge
Szałwia trio
Kule Annabelle
Rapids
Charles Austin schował się za przegorzanem
Wywołana do tablicy Anahe
Wlliam Morris