Tak sobie błądzę po forum i dotarłam do Ciebie, Tereniu Ależ masz piękny ogród, ile wspaniałych roślin... Na pierwszych stronach moje ulubione piwonie, a teraz jakie cudne róże! Ile Ty ich masz? Bajecznie kwitną Wspaniałe widoki, będę zaglądać!
Aniu 77- wiesz ze one wszystkie są k , mimo ,ze jedne kwitną bardziej obficie drugie trochę mniej
Kropelka - miło ,ze do mnie trafiłaś , piwonie w tym roku słabiej kwitły ze wzglendu na ubiegłoroczną suszę , ale ten rok im dogadza , jest deszcz więc w przyszłym "mają rozkaz ładnie kwitnąć"Piwonie róze to moje najbardziej ulubione rośliny są jeszcze liliowce
Śliczne masz liliowce Różyczki zresztą również
Ja też licze na przyszłoroczne obfite kwitnienie piwonii. Mają dużo wody i powinny zawiązac piękne pąki kwiatowe
Tak Jadziu , ale czy takie obfite , Polka kwitnie bez przerwy również cornelia , a rose des cisterciens po dwa kwiatki na gałązce też ma , na razie jest nieduża z wiosennej dostawy
Monia - masz rację dużo mi piwoni kwitło po 2 lub 3 kwiaty i to takie niewydarzone , myślę ,ze następny będzie lepszy