Agrazka - mój ogród.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

[quote="agrazka"]moja zima
Obrazek Obrazek

Bajecznie ...
Gratuluję zakupów i pięknych dużych drzewek.
Awatar użytkownika
monikad
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 25 lis 2008, o 13:51

Post »

Przecudnie w tym ogrodzie ! ja dopiero zaczynam zakładać własny

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Dziękuję bardzo, :D
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Grzegorz B

Post »

Witam :D

Nie tak dawno podziwiałem u Ciebie letnie klimaty, a tutaj już jesienne mnie minęły a i zimowe zahaczyłem. Bardzo mi się podoba oczko z obsadą, widzę wśród nasadzeń miskanta- wspaniały :shock: . Masz tyle miejsca, że będziesz je obsadzać latami :lol: , a może i nie, bo z tak obfitymi zakupami, to długo szaleć nie można :lol: . Macie wspaniale i przed ogrodzeniem i również za. Jak się te sosny wzdłóż ogrodzenia rozrosną, to będzie wspaniale, sosnowa zapora, coś wspaniałego. Czy będą one cięte ?. Tym razem zimowe obrazy otwarły mi się w dwóch egzemplarzach, więc nie wiem co było na pierszych fotach, ale nie omieszkam późnej sprawdzić. Kamienna budowla zapowiada się okazale, a można wiedzieć, chociaż ogólnikowo, co to będzie, bo że murek to już wiem :D :?:
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontakt:

Post »

Dziękuję, fajnie jak się podoba, to cieszy i zachęca do dalszej pracy.
Moje koleżanki mówią, "że Ci sie chce to później tyle roboty".
Muszę się przekonać sama one już miały kwiatki, teraz zostały tylko drezwa i trawa.
A to mój pierwszy w życiu ogród i jeszcze wszystkiego mi się chce :)
Grzesiu - to ma być takie miejsce na ognisko, a może taki placyk z dala od oczu domowników. Z drugiej strony obsadzę to roślinami taki niby skalniak.
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Grażynko,bardzo fajny pomysł z tym murkiem bez względu na przeznaczenie. urozmaica teren i czyni go ciekawszym. A co do opinii o ogrodach... jedni lubią tylko patrzeć a inni pogrzebać sobie i coś stworzyć samemu. Ja należę do tych drugich. :lol:
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 19:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Grażynko, jestem zauroczona Twoim oczkiem, u nas na razie jest wielki oczodół ;) i niespełnione marzenie.
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06

Post »

Widzę , że u ciebie też cały czas coś nowego powstaje ciekawa jestem jak twój nowy skalniak czy skończony bo wygląda wspaniale . A oczka to ci zazdroszczę jest tak pięknie wykończone i masz śliczny ogród. ;:215
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03

Post »

Witaj Grażynko
Byłam na początku i na końcu.Masz dużą ładną działkę.I te jesienne nasadzenia fantastyczne.Posadziłaś też przed ogrodzeniem.Wygląda to fajnie .Ja też miałam posadzone przed ogrodzeniem tujki,żarnowce i jałowiec -wszystko wykopałam.Dlaczego?Ano wszystkie pieski z osiedla latające bez smyczy zrobiły sobie tam WC a po burzy i wietrze wszystkie papierki,jednorazówki i inne badziewie było na moich roślinach.Nie mogłam tego znieść,teraz jest tylko trawka.
Milutkiego wieczoru
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03

Post »

Witaj Grażynko
Byłam na początku i na końcu.Masz dużą ładną działkę.I te jesienne nasadzenia fantastyczne.Posadziłaś też przed ogrodzeniem.Wygląda to fajnie .Ja też miałam posadzone przed ogrodzeniem tujki,żarnowce i jałowiec -wszystko wykopałam.Dlaczego?Ano wszystkie pieski z osiedla latające bez smyczy zrobiły sobie tam WC a po burzy i wietrze wszystkie papierki,jednorazówki i inne badziewie było na moich roślinach.Nie mogłam tego znieść.teraz jest tylko trawka.
Milutkiego wieczoru
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontakt:

Post »

lucy09 - ja lubię tworzyć sama, uwielbiam wręcz jak coś tam w mojej głowie zaświta i to realizuje, gorzej tylko z czasem do tych realizacji :)
Cynamon - po to są marzenia, żeby je spełniać. Oczko było zamysłem męża, będzie mniej pracy, mniej koszenia, ale to nieprawda jest. Oczko też wymaga pracy, daje za to dużo życia w ogrodzie.
maria5 - skalniak nie skończony, nasadzenia będą dopiero na wiosnę. Teraz myślę o świętach.
Spiker - dzięki za odwiedziny, jesteś młodym człowiekiem, twój ogród też będzie piękny :)
Hanka 1 - może i masz racje z tym, ale ja jestem niedoświadczony ogrodnik, i muszę się sama przekonać. Tak mi się marzyło trochę zieleni przed płotem - róże tez tam będą :wink:
Awatar użytkownika
rivendel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 22:29

Post »

O! To będziemy razem kończyć skalniak, mój obsadzony w 1/4... :( Bo mi się wielkiego zachciało :evil:
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 19:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Grażynko, masz rację ... marzenia po to są :D

Aga, a co ja mam powiedzieć, stworzyłam potwora - wielkie "karpaty" i czym to teraz obsadzić??? ;) Planowałam pokryć włókniną, bo kto to będzie pielił - groza :shock: ;)
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Grażynko, pamiętaj pokaż swój ogród w Święta. :lol:
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontakt:

Post »

troche mojej zimy tak jak chciała Lucy, ale co to za zima tylko oczko zamarznięte, reszta zielono -bura

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”