Kolorowy ogród Geni - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Elu dzięki
Arturze masz rację nie mam jeszcze płotu od drogi, zawsze jest jeszcze coś ważniejszego do roboty. My dopiero od dwóch lat mieszkamy w tym domu mąz sam własnoręcznie go zbudował no i to trochę trwa. Teraz właśnie robi balustrady wioną powinien położyć kafelki na schodach i na małych balkonach . A na ogradzenie będę musiała poczekać
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

2 lata i takie efekty ogrodnicze ;:224 , powoli spokojnie wszystko sobie zrobicie i tak domek macie ładny i taki ciepły kolorek :D . Ja jednak mysle , ze przechodnie nie moga odlepic oczu od twopjego ogrodu 8) i na nic innego nie zwracaja uwagi :lol: .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Arturze Zle zrozumiałeś mieszkamy 2 lata budowa trwała 8 lat, a ogród istnieje 5 lat powstał jeszcze kiedy nie mieszkaliśmy ,a większośc roślin zabrałam ze starego ogrodu.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Ach no tak chyba juz o tym pisałas i teraz sobie przypominam , oj gapa ze mnie :oops: .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tulipan998 pisze:Witaj Geniu :D
Jak zwykle w twoim watku bardzo kolorowo i fotki z lata ;:216 , ja już przez te irysy to spac niemoge tak mi się podobaja ;:183 . Fajowskie bociany zadomowiły się w ogródku :lol: :) .
Może Genia w końcu babcią zostanie. ;:215
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale z Ciebie dowcipnisia Zeniu
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Hi, hi, Gieniu, nam przefrunął taki jeden nad domem i co? Przyszło bawić :lol: ...
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Gieniu, jestem po lekturze Twojego ogrodu i po prostu brak mi słów, jestem zachwycona. Obejrzałam go od początku do końca i do wielu zdjęć niejednokrotnie wracałam. Tyle przepięknych kolorów, odcieni, niesamowita ilość cudownych kwiatów :shock: Moje ukochane wiosenne, szczególnie tulipany i hiacynty które są moją ogrodową miłością, ą u Ciebie w takiej obfitości mogłam podziwiać. Również róże, następna moja miłość, i lilie -cuda. Przecudowna kolekcja marcinków , niesamowite iglaki,......mogłabym tak wymieniać w nieskończoność, jestem po prostu w raju, powtórzę- brak mi słów zachwytu. Ja swój ogródek uprawiam od kilku lat, i ostatnio z braku czasu zaczynałam zastanawiać się nad likwidacją bardziej pracochłonnych roślin, a pozostawianie tych z którymi mniej pracy, ale po obejrzeniu Twojego cudownego ogrodu, nie zrezygnuję i pozostanę przy kolorowych cudach w swoim otoczeniu. Jestem pewna, że często będę wracała do Twojego ogrodu i piękna jakie się w nim roztacza. A Tobie życzę wytrwałości w Twojej pasji, ponieważ tworzysz piękno. Pozdrawiam serdecznie Agnieszka.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Agnieszko
Wiesz zastanawiałam się kilka dni temu.żeby zamknąć mój wątek zrobiło się bardzo nie miło. Wiem że popełniłam kilka błędów ale kto ich nie popełnia. Ale po przeczytaniu Twojego postu wiem że zrobiłabym błąd . Cieszę się że wpadłaś w odpowiednim czasie.I zapraszam Cię zawsze wtedy kiedy przyjdzie Ci na to ochota
Genia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gieniu, dziękuję za zaproszenie. O chęci zamknięcia wątku wiem, czytałam na bieżąco i bardzo się cieszę, że tego nie zrobiłaś, byłaby to naprawdę duża strata dla nas na Forum, ponieważ Twój wątek jest bardzo przyjazny dla gości zaglądających do Ciebie, i oglądających Twoje piękności :D I gwarantuję, że będę tu zaglądała bardzo często.
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2008, o 23:59
Kontakt:

Post »

Geniu dotarłam przed chwilą do Twoich liliowców...coś pięknego...zakochałam się w niektórych i będę takich szukac w przyszłym sezonie ;:154 ;:109 Ile odmian liczy Twoja kolekcja (śledzę Twój wątek od niedawna) :?:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Elżbieto naprawdę nie liczyłam tych starszych odmian, ale na pewno więcej niż na zdjęciu. Ale w tym roku dokupiłam jeszcze 23 odmiany/ Przed chwilą policzyłam/ mam wszystkich spisane a starych nie spisywałam nie było mi przedtem do niczego potrzebne

Genia
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2008, o 23:59
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:Witaj Elżbieto naprawdę nie liczyłam tych starszych odmian, ale na pewno więcej niż na zdjęciu. Ale w tym roku dokupiłam jeszcze 23 odmiany/ Przed chwilą policzyłam/ mam wszystkich spisane a starych nie spisywałam nie było mi przedtem do niczego potrzebne. Genia
Witaj Geniu :D
Ja też taka skrupulatna się zrobiłam od kiedy zapisałam się na forum, ale TaBazy, a jak nagle zmądrzałam....wiem co u mnie rośnie, jak się nazywa i mniej więcej ile tego mam..... ;:80
Wcześniej jakoś wcale mi na tym nie zależało.... :lol:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Geniu - nic się nie przejmuj.
Każdy z nas robi jakieś błędy, często nieświadomie i w dobrej wierze.
Wstydzić powinni się tylko ci, którzy wykazali się brakiem tolerancji wobec ludzkich błędów, sami popełniając je często.
Jestem bardzo szczęśliwa, że zmieniłaś zdanie.
I bardzo się cieszę, że zostajesz z nami. ;:168 ;:167
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Na razie nie bedę się tym przejmowała mam zbyt dużo kwiatów żebym mogła wszystko o nich wiedzieć no i ile wszystkiego jast
Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”