Witam miłych gości
Paulii, warzywnik z braku miejsca wylądował w skrzyniach, zaimpregnowany a czy dobrze hihi to się okaże
karolacha oj jak ja Ci zazdroszczę tych Wojsławic że tak blisko masz. Liliowców przybywa niestety kolory niektórych mi się nie podobają lubię ciemne, pastelowe i te w odcieniach różu a te żółciory jakoś do mnie nie przemawiają.
cyma2704 Soniu pracy ogrom mam bo marzy mi się taki uporządkowany ogród a mam burdello i jedno na drugim. Próbuję, nie wszystko chce u mnie rosnąć hihi ale nie poddaję się.
ilona2715 Ilonko dziękuję za miłe słowa. Tulipany dopiero zagościły w moim ogrodzie i niestety niektóre cebule na kosz poszły nie wiem czemu zgniły

Host przybywa bo bardzo ale to bardzo je lubię tylko dużych drzew mi brak w cieniu znacznie lepiej by im było.
evastyl Ewuś witaj w moich skromnych progach. Twoje perełki ogrodowe bardzo przypadły mi do gustu. Podwyższone rabaty widzę dużo lepiej wyglądają nawet te niewiele wyniesione a i rośliny cieplej mają.
Iwonka1 Iwonko witam serdecznie i na pewno przyjdę z rewizytą

Leycesteria formosa wypadła mi w tym roku ale to raczej wina przędziorka niż zimy. Kielisznik super wygląda jak kwitnie, wadą jego jest duże podobieństwo do chwastu i to, że jak się już zadomowi to rozłazi się po ogrodzie. Teraz sadzę go zadołowanego w dużych donicach z tyczkami bambusowymi bo się na nie ładnie wspina.