Ogród Filemona

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Filemona

Post »

Anitko obwódka musi się zagęścić, żeby nie straszyła dołem. Tylko czy szerokość masz już wymyśloną, :?: bo widać, że idzie na boki. Jeśli wypuszcza młode pędy na całości to zostaw, przytniesz w kwietniu krótko i wtedy będzie już trzymać kształt.
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pospacerowałam po Twoim ogrodzie i w porównaniu do zeszłego roku są duże zmiany. Rośliny na rabatach się rozrosły i widzę też nowe aranżacje. Bardzo mi się podobają ;:138
Pashminy ;:215
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59

Post »

Patiann pisze:Juz w przyszlym roku zobaczysz, ze bedzie fajnie.....a z takim metrazem, to tylko ....cierpliwosci i wytrwalosci;)
Tylko tej cierpliwości to mi baaaaardzo brakuje ;:223
cyma2704 pisze:Anitko obwódka musi się zagęścić, żeby nie straszyła dołem. Tylko czy szerokość masz już wymyśloną, :?: bo widać, że idzie na boki. Jeśli wypuszcza młode pędy na całości to zostaw, przytniesz w kwietniu krótko i wtedy będzie już trzymać kształt.
Szerokość będzie improwizowana :D tak jak wszystko u mnie hehe
dorotka350 pisze:Pospacerowałam po Twoim ogrodzie i w porównaniu do zeszłego roku są duże zmiany. Rośliny na rabatach się rozrosły i widzę też nowe aranżacje. Bardzo mi się podobają ;:138
Pashminy ;:215
Dziękuje ;:196 staram się jak mogę, ale jeszcze daleka droga do pięknego ogrodu.

Dla was najświeższe kwiatuszki

graham thomas

Obrazek

pashmina

Obrazek

new dawn

Obrazek
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Śliczna pashmina ;:167
Filemon24
1000p
1000p

Post »

Obrazek

pashminki kocham ;:167 wlepiam się w nie jak głupia ;:172

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bardziej podoba mi się szławia niż lawenda ;:224

Obrazek

obchód po ogródku obowiązkowo z kocim towarzyszem ;:167

Obrazek

rozchodniki od poprzedniego roku zdecydowanie podrosły :D

Obrazek

ilość pąków imponująca :tan

Obrazek

-- 24 cze 2016, o 11:31 --
kasia100780 pisze:Śliczna pashmina ;:167
dla Ciebie więcej fotek pashminki :D
Patiann
200p
200p
Od: 6 maja 2012, o 12:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mnie tez bardziej podoba sie szalwia, zwlaszcza Deep Blue, ma sliczny kolorek. Niestety slimaki tez za nia przepadaja. Ostatnio kusze je skorkami od pomaranczy-to dziala!!!! no ale trzeba zbierac wieczorkiem. Milego weekendu:).
Czy kicia zostawia Ci tez "prezenciki " na rabatach? Kot sasiada zawsze podrzuci mi jakiegos upolowanego ptasza, a wczoraj myszke, bez glowy ;:202
Pozdrawiam Patrycja- Ania
Zgoda na brak polskiej czcionki
Filemon24
1000p
1000p

Post »

Filemon nie, ale łobuziary Lusia i Uchlatusia ciągle- najgorsze jest to że młoda ciągle zabija ptaki, ostatnio zostawiła zamordowanego na klapku na schodach
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Anitko Pashminy będą cudne w takim szpalerze, kwiat zjawiskowo piękny. ;:oj Szałwia bardziej widowiskowa i terminatorka, ale jak ci się zacznie siać, jak u mnie, to masakra. Korzenie ma długie i zostawienie kawałka daje odrost. ;:223 Jaki kolor będą mieć liatry. :?:
Filemon24
1000p
1000p

Post »

liatry będą głównie fioletowe białych mam trzy kępki -niestety ciężko dostać białe :/ nigdzie nie mogłam kupić w tym roku
Aga2016
50p
50p
Od: 17 kwie 2016, o 19:41

Post »

Patrzę na Twoje pashminki już kolejny raz i nie mogę oczu oderwać są piękne ;:167 kupiłaś duże sadzonki ;:333 nie jestem znawcą w tym temacie ale jak podglądam zdjęcia z forum to te róże u wszystkich wyglądają obłędnie. Nie mam ręki do róż ;:185 ale chyba się skuszę na tę ślicznotkę :D
Anitko czy możesz mi podpowiedzieć jak sprawić aby szałwia szybko się rozrosła i czy powinnam ja teraz przyciąć tak nad ziemią
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Anita, wchodzę i widzę wielkie łaaał ;:198 Oj naprawę sporo się u Ciebie zmieniło odkąd zaczęłaś tworzyć z pasją swój ogród. Konsekwentnie dążysz do celu i widać już piękne tego efekty ;:108
Wiadomo, że jak rosliny się rozrosną i zadomowią efekt będzie spotęgowany, ale już jest pięknie, szcun za włożoną pracę pomimo wszelkich przeciwności ;:180 ;:215
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Filemon24
1000p
1000p

Post »

Aga2016 pisze:Patrzę na Twoje pashminki już kolejny raz i nie mogę oczu oderwać są piękne ;:167 kupiłaś duże sadzonki ;:333 nie jestem znawcą w tym temacie ale jak podglądam zdjęcia z forum to te róże u wszystkich wyglądają obłędnie. Nie mam ręki do róż ;:185 ale chyba się skuszę na tę ślicznotkę :D
Anitko czy możesz mi podpowiedzieć jak sprawić aby szałwia szybko się rozrosła i czy powinnam ja teraz przyciąć tak nad ziemią

Warto się skusić na pewno będziesz nią zachwycona ;:173
sweetdaisy pisze:Anita, wchodzę i widzę wielkie łaaał ;:198 Oj naprawę sporo się u Ciebie zmieniło odkąd zaczęłaś tworzyć z pasją swój ogród. Konsekwentnie dążysz do celu i widać już piękne tego efekty ;:108
Wiadomo, że jak rosliny się rozrosną i zadomowią efekt będzie spotęgowany, ale już jest pięknie, szcun za włożoną pracę pomimo wszelkich przeciwności ;:180 ;:215
Kochana pracy u mnie jeszcze od groma i daleka droga żeby osiągnąć piękne efekty, ale i tak cieszę się z tego co już mam ;:167
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj :wit . Śliczna ta Pashmina i kto wie czy się nie skuszę ;:224 . Rozchodniki bardzo ładne a to z dużą ilością pąków to lilia ??? ;:oj
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Anitko, świetnie skomponowałaś rabaty ! Jak Ci wszystko porosło od zeszłego roku ;:oj I będzie z roku na rok jeszcze ładniej i więcej, super !
Róże masz urocze, te najbardziej nęcące , lubiane przez Forumki ;:167 ;:167 . Pieknie Ci kwitną ;:333 Widzę, że ogród tworzy się z pasją i ze smakiem, super, będę relaksować się wpadając do Twojego ogrodu....
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Pashminkę masz super, oj jak ci jej zazdroszczę. Będzie kolejną różą którą kupię :;230 Tylko przydałaby mi się podpowiedź, gdzie posadzić :;230 No chyba że trzymać w donicy...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”