Różana wieś
- karolacha
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Różana wieś
Ślicznie u Ciebie , kolorowo, pięknie. Cudne piwonie, przepiękne róże
No a już żywopłot to coś niesamowitego. Widziałam go już ale nie w fazie kwitnienia a teraz właśnie jest cudny
Różę Westerland też mam , z jesiennego nasadzenia, kwitnie pięknie i obficie jak na pierwszy rok 
- Reniak

- Od: 6 cze 2009, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Upał niemiłosierny, niestety powtarza się sytuacja z zeszłego roku, kwiaty błyskawicznie przekwitaja, może coś po niedzieli się ochłodzi , trochę zdjęć

Haendel

Herkules

Lavaglut

Lavaglut

Veichelblau,strasznie ja wichura połamał

Arthur Bell

Goldelse

Goldelse

Goldelse

Róża kupiona w Auchanie jako francuska, co ona za jedna to nie wiem,poniżej z bliska

Haendel

Herkules

Lavaglut

Lavaglut

Veichelblau,strasznie ja wichura połamał

Arthur Bell

Goldelse

Goldelse

Goldelse

Róża kupiona w Auchanie jako francuska, co ona za jedna to nie wiem,poniżej z bliska

- Reniak

- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Apetyczne różane przysmaki u Ciebie Reniu!!!
Fajna ta martetowa róża!
Fajna ta martetowa róża!
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
- ewelkacha88

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj. Upał jest nie do wytrzymania ale róże i tak dzielnie sobie radzą u Ciebie . Masz mnóstwo śliczny odmian
. Ja też mam Lavender i cała w pąkach , czekam na pierwsze kwitnienie. Mam nadzieję, że wyrośnie mi na taka jak u Ciebie. Pozdrawiam
.
- Reniak

- IzabelaS
- 500p

- Od: 15 cze 2010, o 23:21
Jakie ładne... Nie wiem, która piękniejsza, mają takie zdrowe, dorodne kwiaty. Moje podczas upałów strasznie biedują, teraz wieczorem nieco się ożywiły, ale i tak dużo przekwitłych lub upieczonych kwiatów obcięłam. Za to dostały dużo wody, z węża oczywiście.
- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Reniu, dziękuję za Augustę
, o nią w tym roku też powiększyłam moją gromadkę róż
Właśnie czekam na kwitnienie, moze jeszcze ze 3 - 4 dni i pokaże się w pełnej krasie!
Też bardzo mi wpadła w oko Chippendale - jak duża ona rośnie?
Właśnie czekam na kwitnienie, moze jeszcze ze 3 - 4 dni i pokaże się w pełnej krasie!
Też bardzo mi wpadła w oko Chippendale - jak duża ona rośnie?
Pozdrawiam, Basia.
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
No właśnie - a i ja nie wiem, która z tych róż piękniejsza... Bo każda w sobie ma to "coś". Ta biała na ostatnim zdjęciu urzekła mnie np ułożeniem płatków, wręcz idealnym ich ułożeniem i ślicznym.
- Reniak

Iza moje kwiaty też błyskawicznie przekwitaja, na dodatek ta zima dała im porządnie w kość, prawie wszystkie mocno ucierpiały,i ten rok muszą odbudować to co straciły, liczę że powrócą do wyglądu choćby z przed roku.
Basiuja mam Chippendale od wiosny, ale już jest ładnym krzaczkiem, bardzo mi się podoba, szybko się rozrasta, ma bardzo dobre opinie, więc czekam bo warto
BeatkoSwany to okropnie kolczasta i nazwałbym ją płożąco-okrywową, już była w donicy, niespecjalnie jej to pasowało, potem na rabacie , dramat ani wyplewic, mało widoczna , teraz jest na rabacie wniesionej, wysciolkowanej trawą, a i tak chwasty wyrastają.
Basiuja mam Chippendale od wiosny, ale już jest ładnym krzaczkiem, bardzo mi się podoba, szybko się rozrasta, ma bardzo dobre opinie, więc czekam bo warto
BeatkoSwany to okropnie kolczasta i nazwałbym ją płożąco-okrywową, już była w donicy, niespecjalnie jej to pasowało, potem na rabacie , dramat ani wyplewic, mało widoczna , teraz jest na rabacie wniesionej, wysciolkowanej trawą, a i tak chwasty wyrastają.