Lucynko bardzo dziękuje

Zakwitły tylko dwa pustynniki a miałam pięć - miały być rożne kolory .
U mnie tez szybko wszystko przekwita a na starej działce to wszystko wyschło

Różyczki wszystkie młodziutkie i jeszcze musiałam ciąć przy ziemi ale powolutku ruszają z kwitnieniem a lilie to dopiero zaczynają

Jadziu nie wiem czy to wawrzynek ale chyba nie , przywiozłam od córci a ona mówiła ze to mniejsza azalia .
Różyczki tak rozpoczynają kwitnienie ale dopiero pojedynczymi kwiatkami a rozwary to jeszcze , ten kwiatek to jakiś dzwonek chyba .
Musze zajrzeć do Ciebie co to za kwiatuszek - ale kiedy ja narobię tyle zaległości ?? a teraz jeszcze mój wnusio przyjeżdża to też bym chciała z nim trochę pobyć .
Fajne to nasze zbieractwo !!!!!!!! ja to lubię

Dorotko pustynniki są śliczne tylko wysokie i wiatr w piątek położył wszystkie na ziemi .
Beatko dzięki wielkie

Na starej działce wszystko wyschło nawet drzewa

Aniu dzięki ale to chyba już koniec piękności bo nawet podlewanie nic nie pomaga - wszystko wysycha .
Witaj Karolinko

Dziękuję pięknie za miłe słowa

Iwonko

Witaj Ewuniu

Bardzo się cieszę że Ci się podoba u mnie i dziękuję za miłe słowa .
Rwa nie ustąpiła i coraz bardziej dokucza .
Ja Tobie też dużo zdrówka życzę

Gosiu witam

Z wodą nic się nie wyjaśniło bo ja nie mogę chodzić i nawet nie jeżdżę tam na starą działkę . Tam wszystko wyschło nawet duże krzewy i drzewa .
Śpimy w tej postawionej wiacie , oddzieliliśmy małe pomieszczenie i trochę doprowadziliśmy do porządku i tam sypiam żeby nie chodzić po schodach w tą i z powrotem

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej niedzieli