Marlenko swoje Pashminy kupowałam u naszej ewy Gloridei. I mnie zachwycają. Przy zakupie nie zniechęcało mnie nawet to, ze ta róża może mumifikować kwiaty. Coś mnie do niej ciągnęło.
Ewelinko pozwól, że zacytuję słowa, które napisałam powyżej Sabince:
aneczka1979 pisze:Innocent kwitnie ale tylko tymi dwoma kwiatami. Wcześniej miał jednego, teraz te i szykuje jeszcze kilka mini pączków. No jak na trzeci rok, to szału nie ma absolutnie.
Kochana nad powojnikową ścianą to się nie zastanawiaj, tylko sadź. Włoskie szczególnie, szybko zarosną.
Basiu nawet mała Garden da dużo radości. No ja mam fiksację na jej punkcie.
Sylwiu -silvarerum witaj u mnie.

racja, często mijamy się w zaprzyjaźnionych wątkach. Miło mi, że zajrzałaś i do mnie. Na pewno zrobić to samo. Witaj raz jeszcze.
Patiann ja nie mówię, że Guernsey jest "be". Do mnie po prostu nie przemawia. Co nie oznacza, że Ciebie nie mogłaby rozkochać w sobie po same uszy.
Soniu BA na pewno pasował by do Soliny! U mnie rosną w bliskim sąsiedztwie.
Pashmina ma odrobineczkę cienia, tylko przez chwilę, ot tyle co kot napłakał.
Leoś w warzywniaku... ha ha ha...

a to Ci dobre!

Ciekawe na kim się pokłada? Może mówi: "Może pan się o mnie oprze, pan tak więdnie panie koprze"
Dorotko DTJ ja tam już mam kręćka od tych róż...

Gdzie nie spojrzę to tam rozy...

I co najciekawsze, to na którą akurat zerknę, to wydaje mi się, że to ta jedna z najpiękniejszych

Trzy światy mam z tymi rozami...
Anitko a ja widzę, że jesteś na tyle konsekwentna, by do obranego celu dążyć i go osiągnąć.
Małgoś ja tam póki co nie fascynuję się kolorem bordo w ogródku. Taka moja Flammentanz na przykład... sili się, oj sili, kwitnie jak głupia, że praktycznie liści nie widać a ja jakoś nie mogę się przekonać. A gdy robię zdjęcia, to wnerwiam się, gdy wchodzi mi w kadr,

bo psuje mi założoną kolorystykę.

No nic nie poradzę... Może jeszcze jakoś mi się to odmieni albo różę się wymieni...

Zdecydowanie bladawce sa dla mnie najpiękniejsze.
No to jeszcze kilka fotek...
I specjalnie dla Zuzanny. 
Kusisz się?

Hmmm?