Miłeczko wierz mi mam litość pokazuję tylko co nieco

Mme Issac mam dwie ,rosną po obu stronach ścieżki i owszem robię z nich konfitury,bo to bardzo aromatyczna różyca jest mniam!Kapitan w tym roku daje czadu to fakt
Daysy jak bardzo chwalę Mme Issac P. ta Mme Knor no cóż nie mam o niej zbyt dobrego zdania ,u mnie rośnie słabo,troszkę w tym roku się zabrała ale gdzie jej tam do wigoru Mme Issac

Życzę ci kochana żeby twój Kapitan tak szybko urósł ,ta róża jest ooobłędna każdy się nią zachwyca,a Martusia jest grzechu warta jak każda Marta

Księżniczka stoi dumnie na tarasie i kokietuje tymi swoimi pięknymi pąkąsami

Już się nie mogę doczekać aż ją zobaczę
Aniu ja mojego Kapitana kupiłam jako Lagunę i dopiero na podstawie twojego doszłyśmy z forumkami do wniosku że to jednak Kapitan z czego baaardzo się cieszę ,a twojego widziałam i nie bądź taka skromna , piękny jest

zresztą pisałaś że go przesadziłaś ,więc musisz chwilkę poczekać,ale on potrafi pokazać na co go stać
Basiu dziękuję w imieniu Mme Issac P.

nie nie mam kory ,w tym roku usunęłam z rabat różanych całą korę.
Margolcia kupuję kropelkę u veta ,ale moja kicia jeszcze nigdy nie miała kleszcza ,ma tak zwarte futro że żaden kleszcz do skóry nie dociera ,owszem przynosi kleszcze na futrze
Jadziu Kapitan sam sobie miejsce zrobi tak się rozpycha

Moja kota też nie chętnie pozuje ,ale jak widzi że robię zdjęcia różom ,to jest zazdrosna i nawet się daje obfocić
Alegoria bardzo mi miło i dziękuję za pochwały mojego ogrodu ,to miód na serce

Pytasz o Biedermeier...ja o niej póki co mogę napisać same superlatywy i prawdę mówiąc czekam z utęsknieniem na jej piękne kwiaty ,nie zrobiłam jej jeszcze zdjęcia ,ale specjalnie dla ciebie niebawem to zrobię i wstawię ,ja mogę ci tą róże polecić z czystym sumieniem...póki co żeby nie zapeszyć
Aga no nie wiesz jak się cieszę że u ciebie pada
Dorotko Mme Issac mam dwie i obie takie dorodne panny ,razem kupione i prawie razem rosną ,a stanowisko mają na pełnym słońcu,powiedziałabym na patelni ,maja tylko tyle cienia co same sobie dają ,może dlatego tak szybko rosną
Alexia dobrze pamiętasz

kilka z nich już nawet kwitnie dość ładnie ,a większość na pewno pójdzie pod nóż o ile nie przekwitną zbyt szybko,ale sporo róż jeszcze nie kwitnie wcale,podczas gdy inne szaleją ,one całe w pąkach.
Będę teściową

mam tylko nadzieję że nie taką z kawałów