Pierwsze koty za płoty

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Pierwsze koty za płoty

Post »

Iwonko ciesz się ,że nie masz mszyc ani chorób .Mnie z tym mączniakiem już ręce opadają, bo nic nie pomaga. Cafe cudne ma kwiaty ,Fighting Temeraire tak samo
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Iwonko Cafe masz...o nie wiedziałam,sprawdzałaś jak pachnie? Moja po zimie mi niestety padla,ale ona od początku była słaba...
20 km na rowerku? Gratuluję ...
Zdjęcie z pustynnikami rewelacja ;:333
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Zbiesił mi się internet i już myślałam, że wszystko to, co napisałam poprzednio pójdzie w kosmos ;:223 Jakoś się w końcu udało.

Moniko, zazwyczaj też tak mam ;:222 Tym razem po prostu mi się udało. Urlop, pogoda- wszystko ułożyło mi się pomyślnie :heja A na dodatek to jest mój zaległy urlop, na letni idę za miesiąc. Już się cieszę :heja
Jadziu, dopiero je odkrywam i już mi się podobają ;:138
Aniu, pachnie? Miałam to sprawdzić i zapomniałam ;:224 Ale ze mnie rózomaniaczka ;:306
Rower polubiłam od niedawna. Zaczęłam jeździć w ubiegłym roku i mam nadzieję, że już mi nie przejdzie. Sprawia mi to ogromną frajdę ;:108
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przegoniła mnie z działki pogoda. Zimno, pochmurno :evil: Ale za to podlałam wszystko porządnie :heja Teraz grzmi i leje, ale jak już ziemia mokra, to lepiej wchłania wilgoć, prawda :;230?
Odniosłam jeszcze jedną korzyść. Dzisiaj zakwitła Lady Emma Hamilton

Obrazek

No i w taką pogodę niszczylistka gdzieś się schowała :heja Dobre i to. Dany mi czas wykorzystam na odwiedzenie Waszych ogrodów, bo mimo, że jestem na urlopie, to na nic czasu nie mam ;:215 Czy uwierzycie, że codziennie nastawiam sobie budzik na szóstą? Przed siódmą już pływam w basenie, a potem szybciutko do domu i za chwilę wyjazd na działkę. Wieczorem padam ze zmęczenia, oczy same mi się zamykają i idę ;:19 I następnego dnia od początku :heja Nie ukrywam, szczęściara ze mnie ;:108
Same widzicie, zarobiona jestem ;:306
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Iwonko, taki urlop ma swoje plusy... a największy plus, to że nie trzeba do pracy chodzić... ;:306
Ja ze wstawaniem to tak mam, że bez budzika budze się codziennie kilka minut po 6, robię kawę i biegam w piżamie po ogródku, żeby sprawdzić, co mi przez noc zakwitło... :;230
Lady Emma urocza! ;:167
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Ja również o 6 biorę kawkę kota i odę na ogródek. Niestety tak dobrze nie mam żeby w piżamie tam iść a szkoda byłoby lepiej nie trza by sie przebierać :;230 Emma cudny ma kolorek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Shire
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 kwie 2016, o 21:33

Post »

Iwonko, taki urlop to marzenie ;:138
Piękna róża!
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko śliczne róże pokazałaś na poprzedniej stronie i ta Cafe bardzo ciekawa ;:333 Ja też zaplatam liście żonkili tylko kładę je na ziemi ale tylko odmianowych bo dzikuskom nie szkodzi nawet obcięcie czy skoszenie :D Miłej niedzieli ;:138
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Iwonko, ależ piękny urlop masz :heja Zazdroszczę całym sercem, chociaż ja bym tam o 6-tej jeszcze chrapała :;230 Sową jestem i taka godzina na wstawanie, to dla mnie koszmar! Kilka razy się zdarzyło, że wstałam tak z własnej woli, na ogół, żeby podziwiać wschód słońca ;:170
Fantastyczne masz pustynniki ;:oj I zdjęcie zrobiłaś im bajeczne ;:215 Mam nadzieję, że je jeszcze pokażesz, jak rozkwitną?
Cafe ma niesamowity kolor ;:180
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Fajny kolor ma ta 'Lejdy" ;:333
Pustynniki śliczności. ;:63 Kiedyś też miałam, ale w mojej glinie nie uchowały się. ;:185 Gdzieś przepadły i nima.
Nie lubią mnie, to trudno. ;:7 Są inne roślinki, które się ze mną zaprzyjaźniają. ;:303
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Świetnie wiążesz rośliny. Przez Ciebie związałam swoje derenie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ;:306
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Śliczne róze.
Pust6ynniki imponujące.Ja gdzieś na wiosnę sadziłam ale nie widzę go :cry:
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie ma nic gorszego, niż rozchorować się na urlopie ;:223 W piątek mój kręgosłup odmówił współpracy i musiałam się położyć. I to gdzie? Na podłodze ;:222 Bo twardo, a kręgosłup woli na twardym. Na szczęście, nie zmogło mnie jakoś strasznie, ale prawie cztery dni przeleżałam. Po dwóch nocach na podłodze, moje kości (pomimo istnienia warstwy izolującej :;230 ) powiedziały "dość" i przeniosłam się na kanapę. Dzisiaj już mnie nosiło, już chciałam jechać na działkę, ale w końcu resztki zdrowego rozsądku zwyciężyły ;:134
Ale jutro jadę na pewno :heja Szczególnie, ,że dzisiaj syn był kosić i wrócił z kilkoma zdjęciami, na których niewiele co widać. Na działkę zajechał też eM i teraz mnie wkurza, bo tylko mówi, że oniemieję :twisted: I, że jedna to ma tyle pączków, że wygląda jak czarna porzeczka ;:306 I na dodatek, nie chce powiedzieć która ;:124
Dlatego same widzicie, że teraz to już mus

Basiu, zazwyczaj też budzę się sama tak wcześnie, budzik nastawiam dla pewności, żeby nie zaspać na basen. Szkoda, że nie mogę w piżamie i na dodatek boso, biegać po trawie z samego rana.
Uwielbiam urlop :heja
Jadziu, to masz super ;:215 Emma śliczna ;:108 Jestem ciekawa, jak będzie wyglądać jutro
Moniko, jeszcze kilka dni mogę marzyć ;:173
Marysiu, cafe i mi bardzo się spodobała. I zupełnie mnie zaskoczyła kwitnięciem ;:oj Jeszcze dzień wcześniej nic nie zapowiadało, że to będzie już ;:108
Żonkili i narcyz ( jakoś mi nie pasuje, ale sprawdziłam, że taka jest poprawna forma) nie mam dużo, to i mogę pobawić się w zaplatanie
Elwi, zdecydowanie jestem skowronkiem. I na dodatek nie umiem długo leżeć w łóżku. Jak się obudzę, to natychmiast wstaję.
Pustynniki pokażę na pewno ;:108 W tym roku, nie są tak wysokie jak w ubiegłym. Ale i tak widać je z daleka :heja Cafe jest cudna. Kolor jest trudny do opisania.
Lucynko, na szczęście moje pustynniki mnie polubiły. Mam je od kilku lat i niezmiennie kwitną. W tym roku nie zakwitł tylko żółty
Ja również nie upieram się przy posiadaniu roślin, które się u mnie sprawdzają. Masz rację, jest tyle innych ;:108
Dorotko, pochwal się zaplecionymi dereniami :wit
Aniu, jak do tej pory Ci nie wyszedł, to już raczej przepadł :(

Mam nadzieję, że jutro nic nie pokrzyżuje moich planów i będę mogła pojechać na działkę i upajać się widokiem. I oczywiście zapachem. Rzucę się na kolana, a tam gdzie trzeba będzie, to i legnę na trawie, a będę wąchać Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli, to jutro pokażę Wam swoje panienki

Miłych snów :wit
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko, biedna Ty, cierpiąca. ;:167 Pozwól, że Cię poprzytulam do mojego serducha. ;:168 ;:168 ;:168

Życzę Ci bardzo dobrego jutra i pojutra, i popojutraa, i .............do końca świata i jeszcze jeden dzień. ;:97 ;:97
Jutro wpadnę obejrzeć zdjęcia, szczególnie te najbardziej tajemnicą przez Twego M owiane. :tan
Zdrówka życzę i dobrej pogody. ;:196
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochana jesteś Lucynko ;:196 Wielkie te Twoje ;:167 Dziękuję ;:168
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”