Kolejne lato w ROD-owym ogródku...CD
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolejne lato w ROD-owym ogródku...CD
Iwonko to dziczka, multiflora ... Rośnie sobie i się rozrasta z siewki ale na zewnątrz działki więc mi nie przeszkadza,,Dzielimy ją teraz na miedzy z sąsiadem, kiedyś była moja jak mieliśmy 2 działki... 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No tak myślałam, ciekawe czy mi się ukorzenią z niej patyczki, bo mi się bardzo podoba 

- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Marysiu, na ostatnim zdjęciu to Westerland?
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Basiu , tak to westerland
Dzisiaj był piękny dzień po wczorajszym deszczu nie było już śladu i trzeba było co najpilniejsze podlać...Na fotki też wystarczyło czasu ...zaglądacie więc popatrzcie jak chcecie...Takie moje fotopstryki ogrodowe...
Gorejący Krzew Mojżesza

jastrzębiec

westerland

. . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .lawenda
. . . . . . . . . . . . . . . .. . .

anabelle

alchymist

Dzisiaj był piękny dzień po wczorajszym deszczu nie było już śladu i trzeba było co najpilniejsze podlać...Na fotki też wystarczyło czasu ...zaglądacie więc popatrzcie jak chcecie...Takie moje fotopstryki ogrodowe...
Gorejący Krzew Mojżesza

jastrzębiec

westerland

. . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .lawenda
. . . . . . . . . . . . . . . .. . .

anabelle

alchymist

- lemonka
- Od: 17 kwie 2011, o 13:11
Dobrze, że czasu starczyło Ci na zdjęcia 

- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Maryniu piękna anabell , już ci zaczyna kwitnąć!
Ja mam młodziutką i posadziłam ją w półcieniu.Czy ona da radę jak ma mało słonka?
New Dawn też mam młodą ale już widać że ma mnóstwo pączków...Muszę jej podporę jakąś kupić.
Buziaki na weekend zostawiam.
Miłego ogrodowania!
Ja mam młodziutką i posadziłam ją w półcieniu.Czy ona da radę jak ma mało słonka?
New Dawn też mam młodą ale już widać że ma mnóstwo pączków...Muszę jej podporę jakąś kupić.
Buziaki na weekend zostawiam.

- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Piwonie szybciutko w tym roku przekwitają, raz upał to znowu mocny deszcz je tłucze, nie nacieszyłam się nimi za bardzo.
A u Ciebie nawet Julka już zakwitła...... moja się jakoś ociąga i pędzi na wysokość, czyżby chciała sąsiadów prześcignąć.
Anabelle zadziwia ilością pąków tak samo jak Alchymist oj będą długo zdobić ogród i cieszyć gospodarzy.
U mnie znowu zbiera się na deszcz, choć dopiero wczoraj solidnie podlało a miałam zaplanowane plewienie.
Udanego wypoczynku i świetnej pogody życzę.

A u Ciebie nawet Julka już zakwitła...... moja się jakoś ociąga i pędzi na wysokość, czyżby chciała sąsiadów prześcignąć.

Anabelle zadziwia ilością pąków tak samo jak Alchymist oj będą długo zdobić ogród i cieszyć gospodarzy.

U mnie znowu zbiera się na deszcz, choć dopiero wczoraj solidnie podlało a miałam zaplanowane plewienie.

Udanego wypoczynku i świetnej pogody życzę.

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Maryniu wszystko kwitnie na potęgę, szybko, i szybko przekwita, czy też masz takie wrażenie?, pięknie kwitnie krzew Mojżesza, mam ale słabiutko coś rośnie, coś mu nie dogodziłam chyba 

- Pulpa222
- Od: 21 kwie 2010, o 08:45
Wiesz Maryniu, jak tak patrzę na Twoje zdjęcia, to widzę lato w pełni
.
Z jednej strony fajnie, ale z drugiej - czas biegnie jak szalony, rośliny przyspieszają i aż się boję myśleć, że znowu zacznie się ochładzać
.
Już dobrze, nie marudzę, tylko mnie melancholia ogarnęła
.
Pojechałam do ogrodniczego, żeby popatrzeć, a wyjechałam z kłokoczką południową. Zachciało mi się jesiennego grzechotania
.

Z jednej strony fajnie, ale z drugiej - czas biegnie jak szalony, rośliny przyspieszają i aż się boję myśleć, że znowu zacznie się ochładzać

Już dobrze, nie marudzę, tylko mnie melancholia ogarnęła

Pojechałam do ogrodniczego, żeby popatrzeć, a wyjechałam z kłokoczką południową. Zachciało mi się jesiennego grzechotania

Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych