Witajcie weekendowo
Soniu dzięki ci bardzo za radę. Czyli muszę jeszcze trochę rabatę przedłużyć. Oj tak jakoś nie dopuszczam do siebie myśli że te trawy będą takie duże jak twoje....Jak na razie wydaje mi się to nierealne...
Miniaturka nie będzie , bo to od ciebie nasiona...
Bodziszki to kolejne roślinki,

które zachwycają nas swoją delikatnością.
Powojniki piękne, marzy mi się taki cały kwitnący szpaler...Ale na to jeszcze muszę poczekać.
Sama młodzież na razie...
Moja droga , dmuchałaś dobrze , szła taka ciemna chmura burzowa , ale chyba przedobrzyłaś i nie zatrzymała się u mnie...

Nic z tego.
Dla ciebie kolejne clematisowe foty...
Eluniu my w zeszłym roku nie byliśmy nigdzie , bo wymyśliłam na lato remont łazienki. W tym , myślałam że też nigdzie nam się nie uda wyskoczyć, bo wydatków jednak było sporo.
Ale tak mi żal siedzieć w domu jak mam tyle wolnego , że chociaż na tydzień ale pojedziemy.
Na dodatek w piękne miejsce , nad samym jeziorem Turawskim.
Byliśmy tam dwa lata temu ale w innym domku.
Małgosiu ty masz tego bodziszka w słońcu? Mój dostał miejscówkę od 11tej do 15tej ze słonkiem.
Może za mało?Widzę że coś tam wypuszcza od dołu , ale chyba kolejne listki.
Muszę go postraszyć ,że spakuję i odeślę go do domu.... Może się weźmie za siebie.
Alergia jest tylko taka w okresie kwitnienia akacji i na skoszoną trawę i to przeważnie tylko maj-czerwiec.
Nie w każdy dzień odczuwam, zależy od tego czy bardzo wietrzna i słoneczna pogoda jest akurat.
Wtedy wszystko fruwa i mnie drażni

...
Anitko dziękuję bardzo.

Całkiem się inaczej żyje jak nie trzeba się gonić do pracy...
Ty też wypoczywaj , nie szalej za bardzo z ręką.
Aniu anabuko1 bodziszki dostałam od Małgosi Clem.
Dopiero się wzajemnie poznajemy...
Dobrze że powojniki inne , wzajemnie sobie je u siebie pooglądamy.
Ty też piękne zdjęcia robisz...

Jak w ogrodzie ładnie to i zdjęcia cudne...
Dzięki za pochwały...
Ja w końcu nadrobiłam wszystkie zaległości na FO. Teraz z każdym ogrodem jestem na bieżąco!
Tylko na jak długo?
Idę popracować jeszcze troszeczkę a wieczorem spotykamy się u was...
Na koniec zdjęcie moich lokatorów.
Niedawno pokazywałam samiczkę siedzącą na jajkach... Teraz już ma takie duże dzieciaczki...
A krzyczą w porze obiadu!!!