Dawno Cię u mnie Basiu nie było, fajnie, że zaglądnęłaśBarWo pisze:Fajne zdjęcia.........najbardziej podoba mi się las, przyprószony śniegiem

Las przyprószony śniegiem jest bardzo malowniczy, tyle w nim światła, jest pięknie

Witaj Iguśiga23 pisze:Witaj Elu, u Ciebie jak zwykle kolorowo i ślicznie. A ja zamiast pracować szwendam się po ogrodach.To forum to chyba naprawdę choroba.
Nie jest tak źle EluEllaa pisze:Qurczę, Aniu czyżbym miała na sumieniu Twoje....worki pod oczami.....
Pocieszające, że nie są to jednak koszmary.....chyba koszmary nie mogą być kolorowe....
tija na to wygląda, że Ani kolorowe obrazy tylko pomagają w nocnym odpoczynku, ma kolorowe sny, co mnie cieszytija pisze:Elu ja też troszeczkę obawiałam się o sen Ani. Kochana wybieram się teraz na dalszy spacer po Twoim ogrodzie i nie jestem pewna czy dzisiaj zakończę :)A jednak skończyłam .Więc, u siebie łączyłam hosty z funkiami , teraz połączę z dąbrówką - nie żebym zciągala
- ciekawie to wygląda. Masz sporą kolekcję liliowców zresztą śliczniutkich , host - ja mam aż 6 i w ogóle masz dużo ciekawych roślin na których warto oko zawiesić .Ogród mi się bardzo podobał
, więcej nie będę zachwalać bo królewna noska będzie zadzierać
Pozdrawiam cieplutko
Aniu wiele mamy ze sobą wspólnego, ja też zanim zasnę planuję, co gdzie na wiosnę posadzę, wyobrażm sobie jak piękne będą kwiaty liliowców, które dopiero pierwszy raz zakwitną i zasypiam z letnimi widoczkami pod powiekamizanna pisze: Nie jest tak źle EluZasypiam z myślą, gdzie by tu jeszcze miejsce na hosty, żurawki, tiarelle, liliowce itp. wygospodarować
Całkiem przyjemne to zasypianie
![]()
![]()
Ja z moim M znaleźliśmy kompromis, mamy 2 komputerykogra pisze:Podejrzewam Elu, że w wielu domach jest wojna o komputer.
Ja i mąż też mamy podział czasowy przy kompie.
Gdyby tak można było mieć więcej komputerów to problem byłby z głowy.
Tylko czy wtedy nie stracilibyśmy oczu ?
Nie mówiąc już o skrzywionych kręgosłupach.![]()
Ellaa pisze:tija na to wygląda, że Ani kolorowe obrazy tylko pomagają w nocnym odpoczynku, ma kolorowe sny, co mnie cieszytija pisze:Elu ja też troszeczkę obawiałam się o sen Ani. Kochana wybieram się teraz na dalszy spacer po Twoim ogrodzie i nie jestem pewna czy dzisiaj zakończę :)A jednak skończyłam .Więc, u siebie łączyłam hosty z funkiami , teraz połączę z dąbrówką - nie żebym zciągala
- ciekawie to wygląda. Masz sporą kolekcję liliowców zresztą śliczniutkich , host - ja mam aż 6 i w ogóle masz dużo ciekawych roślin na których warto oko zawiesić .Ogród mi się bardzo podobał
, więcej nie będę zachwalać bo królewna noska będzie zadzierać
Pozdrawiam cieplutko
![]()
Ja też u siebie łaczę hosty z funkiami i funkie z hostami .....a co to za różnica.... 'jeden ciort'![]()
Dosadziłam im (hostom), liliowce, trawki i tawułki, a w innym miejscu razem z hostami mam miodunki, żurawki, dąbrówki i tułacza pstrego![]()
Nawet gdybyś coś odgapiła, to i tak nic złego w tym nie widzę![]()
Forum jest też po to, żeby inspirowac pomysłami, ściągaj więc co tyko chcesz, jeśli Ci się akurat podoba![]()
Już kilka stron wcześniej pisałam, że w koronie źle się czuję, więc kochana, żadnych mi tu takich....., a nosa zadzieram tylko jak patrzę w gwiazdy, albo podziwiam obłoki....![]()
Bożenko ja mam tak samo, dlatego często zaglądam na forum....bożena170365 pisze:A ja nie mogę doczekać się już wiosny....kiedy to swoje główki zaczną wychylać hosty....hosty i inne...nie wiem jak przetrzymały tegoroczny remont
Elu, nie będzie tak źle, ja już wypatrzyłam u Ciebie dąbrówkę 'Burgundy Glow' i houtunięEllaa pisze:Aniu wygląda na to, że mamy podobny gust ogrodowy, jeśli chodzi o wybór roślinTo chyba trochę kiepsko, jeśli chodzi o wymianę.....nie będzie na co....
![]()