Danusia. Mój ogród cz 5
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Danusia. Mój ogród cz 5
Danusiu Ty się odezwiesz do nas? 

- iwona0042
Danusiu co z Tobą się dzieje 

- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Wreszcie jestem.
Działo się u mnie dużo. Czas uciekał nie wiadomo gdzie. Do ogrodu prawie nie wychodzę. Rano za mało czasu, a po południu szybko robi się ciemno. Ale nie ma tego złego co y na dobre nie wyszło. Wreszcie znajdę trochę czasu żeby pobuszować na forum.
W pracy dużo zmian, na lepsze. Jak ja lubię swoją pracę.
Zjechało troszkę cudeniek.

Działo się u mnie dużo. Czas uciekał nie wiadomo gdzie. Do ogrodu prawie nie wychodzę. Rano za mało czasu, a po południu szybko robi się ciemno. Ale nie ma tego złego co y na dobre nie wyszło. Wreszcie znajdę trochę czasu żeby pobuszować na forum.
W pracy dużo zmian, na lepsze. Jak ja lubię swoją pracę.
Zjechało troszkę cudeniek.

- iwona0042
Danusiu wróciłaś
, no widzę, zaszalałaś w pracy, jak fajnie zrobiłaś tą wystawę, mam nadzieję, że w pomieszczeniu, gdzie cieplutko im, bo mróz trzyma i puścić nie chce coś 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Danusiu po dłuugiejjj przerwie! Co w ogrodzie skoro zajęta jesteś tak bardzo pracą! 

- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Danusiu
Fajne ta wystawa ze storczyków
W ogóle fajne te kwiaty, jakimi opiekujesz się w pracy.
Długo trzeba było czekać aż dasz znać o sobie

Fajne ta wystawa ze storczyków

Długo trzeba było czekać aż dasz znać o sobie

- Tacca
- Kontakt:
Iwonko, mróz to już czas żeby był. o tej porze roku to nic dziwnego. Wystawa oczywiście że pod dachem i cieplutko jest.
Marysiu, zajęta jestem nie tylko pracą. Mam wreszcie wnusia i czekam na wnuczkę. Powinna się urodzić na początku lutego. W domu mam mały remont. Sporo czasu zajmuje mi jeżdżenie na basen. Zapisałam się na aerobik wodny i jestem mega zadowolona. Na początku jeździłam co dziennie, ale czasu jakoś nie stykało na inne sprawy więc teraz jeżdżę 2 czasem 3 razy w tygodniu. Ogród w tym sezonie służył przede wszystkim do odpoczynku. Nie było jakiś wielkich rewolucji.
Beatko, latem nie miałam czasu na komputer. Teraz już szybko zmierzch zapada. Jeszcze tylko dokończymy skromny remont i czasu będzie wystarczająco dużo na przyjemności.Od rana wędziłam i walczyłam z routerem a teraz jak mam internet to jadę w odwiedziny do dzieci i wnuka. Muszę podrzucić dzieciom troszkę szynki i boczku.
Marysiu, zajęta jestem nie tylko pracą. Mam wreszcie wnusia i czekam na wnuczkę. Powinna się urodzić na początku lutego. W domu mam mały remont. Sporo czasu zajmuje mi jeżdżenie na basen. Zapisałam się na aerobik wodny i jestem mega zadowolona. Na początku jeździłam co dziennie, ale czasu jakoś nie stykało na inne sprawy więc teraz jeżdżę 2 czasem 3 razy w tygodniu. Ogród w tym sezonie służył przede wszystkim do odpoczynku. Nie było jakiś wielkich rewolucji.
Beatko, latem nie miałam czasu na komputer. Teraz już szybko zmierzch zapada. Jeszcze tylko dokończymy skromny remont i czasu będzie wystarczająco dużo na przyjemności.Od rana wędziłam i walczyłam z routerem a teraz jak mam internet to jadę w odwiedziny do dzieci i wnuka. Muszę podrzucić dzieciom troszkę szynki i boczku.
- Tacca
- Kontakt:
- Maska
- Kontakt:
Danusiu to gratuluję wnusia bo wiem że czekałaś z wytęsknieniem a teraz będziesz miała podwójne szczęście
Basen to mądry wybór! biorę jak jest w sanatorium i bardzo mi się to podoba
Ogród wygląda bardzo dobrze!
Napiszę Ci że Twoje moje kiwi padło przy pierwszych wiosennych przymrozkach i nie będzie go ten od Starkla (facet) też padł ale po zareklamowaniu przysłali drugi bo po co mi 2 panie bez pana.

Basen to mądry wybór! biorę jak jest w sanatorium i bardzo mi się to podoba

Ogród wygląda bardzo dobrze!
Napiszę Ci że Twoje moje kiwi padło przy pierwszych wiosennych przymrozkach i nie będzie go ten od Starkla (facet) też padł ale po zareklamowaniu przysłali drugi bo po co mi 2 panie bez pana.
- Maska
- Kontakt:
Danusiu bardzo dziękuję, ale mam już 4 atkinidie i jak ta nie wytrzymała takiego wiosennego przymrozku to nie ma sensu jej u mnie sadzić 

- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witaj Danusiu
Cieszę się że wróciłaś do nas i w miarę dobrze się czujesz i masz fajna pracę
Gratuluję wnusia
Kwiatuszki piękne miałaś
piszę miałaś bo teraz już pewnie śnieg zasypał ??
Pozdrawiam cieplutko

Gratuluję wnusia

Kwiatuszki piękne miałaś

Pozdrawiam cieplutko

- iwona0042
Danusiu kuflik Tobie kwitł pięknie
no i masz niebieską kokorycz, śliczna jest, ten jej kolorek 

- Tacca
- Kontakt:
Tereniu, wróciłam. Na razie poczytuję różne wątki, a jest co czytać i oglądać. Śniegu u mnie nie uświadczysz. Ledwo szron przez kilka dni musnął.
Iwonko, kuflik ładnie kwitnie ale zimą w domu sporo miejsca zajmuje a mam dwa. Kokorycz też bardzo lubię.
Iwonko, kuflik ładnie kwitnie ale zimą w domu sporo miejsca zajmuje a mam dwa. Kokorycz też bardzo lubię.