Witaj kochana tak ci ładnie zakwitła rutewka a gzie jest moja kurcze muszę poszukać może też kwitnie.Tosiu masz mi ukorzenić tą piękną róż Aicha, wiesz że kocham puste róże a ta twoja jest ;: cudna.
Ja też pochwalę Twój ogródek i powiem u mnie popadało ostro i będzie padać idą chmurzyska
Aichę szczególnie podziwiam za kwiat, kolor i chyba wigorna, czyli cud miód malina
Znów złodziej Tosiu pilnowałaś w nocy?
Śliczne masz azalie i Rh, a róże to u Ciebie wyjątkowe.
Teraz pewnie większość czasu spędzasz na działce, żeby się nacieszyć.
Witajcie dziewczyny!!!!
Dopiero mam 2 kwiatki rozwinięte na różach.
JdPre zakwitła i Reine d. V. tez swoma kwiatkami. Reszta czeka!!
Na co? Nie wiem. Kilkaset metrów dalej u Jadzi, wszystko kwitnie cudnie
A tak kwitną pod domem od strony ulicy
od podwórka też już kwitną, ale fotki jutro. Piwonie też już szaleją. Marylko, ja mam wrażenie, że to złodziej nas pilnuje. Aniu, Aichę też pokochałam. Już przekwitła, ale była cudna. Halinko, jeszcze Aichy ciąć nie będę. Jest bardzo chuda i byłoby mi żal.
Sorry kochana, ale w tym roku, to nie wypali. Ja ją cały poprzedni rok reanimowałam.
Pogniewa się na mnie i co? Teraz jeszcze na nią popatrz
Tosia trza przyjechać do mnie i się napatrzyć na moje może wtedy i Twoje tak zakwitną Chyba jednak muszę wybrać się ,żeby z nimi szczerze pogadać Macie fajnie pod domem
Tosia masz Dyptama tylko uważaj z nim jak kwitnie w słoneczny dzień,żeby cię nie poparzył .Niedawno sama zrobiłam podobny błąd i dobrze ,że w porę się zorientowałam co robię bo z gołymi ręcami mogłoby być różnie .Lepiej dmuchać Cudnie kwitną róże i tu i tam .Co tam lokatorzy ,że przed domem coraz ładniej
Dyptam piękny krzew,ale dotykać nie wolno ,i to mnie zniechęciło do jego posiadania ,wystarczy już ,że mam tojad ,który francowato trujący jest ,i tylko przez rękawiczkę łapać go można...
Setki pąków różanych u Ciebie ,będzie się działo.. Tośka ,może zobacze na żywca...
Dziewczyny spokojnie, jest więcej w tym legend niż prawdy.
Dyptam nie jest aż taki grożny, mam go i jakoś kiedy koło niego pracuję nie zauważyłam nic grożnego, chociaż było gorąco nic mi nie zrobił.
Tośka jestem w szoku jak ładnie macie przed i za domem
Jaki piękny byłby świat gdyby tak wszyscy chcieli zadbać o swoje otoczenie a ludzie stawali by się coraz lepsi zamiast żreć się o byle g......
Ogrodnicy to zazwyczaj fajni ludzie, dzięki że jesteś.
Dziewczyny ja też mam od niedawna dyptama bo potrzebowałam coś na patelnię...jeszcze tylko pustynnika dosadzę na jesieni.
Ale, ale...dobrze, ze piszecie na jego temat bo już się wystraszyłam tymi poparzeniami.
Tosiu cudny czas i aż rośnie. Wszystko świeże i pachnące.
U Ciebie wszędzie busz to coś dla mnie bo ja też lubię buszowatość.