Codziennie od tygodnia zaglądałam do Ciebie, by sprawdzić jaki czynisz postępy z z tą półeczką. No ale dziś Pozytywnie mnie zaskoczyłeś. Fajnie Ci to wyszło. Ja też muszę kilka takich półeczek zawiesić. Powiedz mi ile Cię to kosztowało?
Witam witam
No Macie rację w końcu udało mi się półkę powiesić. Aniu też mi się podobają moje doniczki. Mimo zimy nie wytrzymałem i musiałem
już wszystko poprzesadzać Ziel-ona dzięki za uznanie ale pomysłowy Dobromir ze mnie żaden Anoli ten mały busz i tak się rozrósł i dalej się rozrasta. następne badylki już w drodze Kati w sumie nie wiele. Półka niecałe 10zł do tego dwa takie uchwyty po 4zł oba i śrubki za 3zł. Wiec nie ma najgorzej.
A do tego zostało śrubek jeszcze na 10 takich półek. A razem z kwiatami i doniczkami wydałem w sumie 46zł Katrina wcale nie ja lubię ten kolor więc ją kupiłem. Ale powiem że jest tu parę osób z taką samą tapetą jeszcze Moniko faktycznie wiem że się zmieści jeszcze jedna. Specjalnie tak ją umieściłem. Chciałem dodatkowy parapet i kwiatki na nim
skoro na normalnym mi je pali to musiałem sobie sprawić dodatkowy.
Mam nadzieję że nie jest za blisko kaloryfera, ale z drugiej strony bardzo nie grzeję więc nic im nie powinno być, a do tego spryskuje rano i wieczorem. Agnieszko no i się doczekałaś. Ja też. strasznie się z niej cieszę Justyna masz racje proste rzeczy najbardziej cieszą