Witam wieczorkiem dwoma z ośmiu kurczaczkami! Były dzisiaj ogromną atrakcją
Jadziu mam motywację w domu skoro dzieci i znajomi chcą to ich muszę ugościć, ogród jak zarasta to serce boli i muszę przynajmniej trochę ogarnąć a Was tak kocham że muszę przynajmniej tutaj być a od jutra znowu będę Was odwiedzać.
Żółty orli dostałam 4 lata temu i jaki mały był taki jest
Jurku widzisz do czego prowadzi aktywność na FO, nawet nie wiem kiedy zgromadziłam to wszystko? ale sprawia mi to taką ogromną radość

z deszczem różnie bywa, ale na razie nie jest źle
Julciu deszcz wysłałam dalej i powiem Ci że pogoda mnie zaskoczyła. Nawet w najśmielszych marzeniach nie myślałam że od 13 do 20 pogoda się utrzyma i pozwoli nam grillować i imprezować w ogrodzie. Szczególnie palacze się cieszyli
Niektóre orliki sieją się więc

Dziękuję
Iwonko tak marzyłam o kurczaczkach i mam, cieszę się jak dziecko

Nasiona orlików pozbieram, ale i mogę posłać Ci siewki, szczególnie te co blisko roślin są. Dziękuję kochana
Bea pewnie była marna sadzonka, ale wiesz że krzewuszki łatwo rozmnażają się z patyczków. Nawet nie trzeba długo czekać na spora roślinę, a kwitną czasem od pierwszego roku. Służę patyczkami tych które mam

jak chcesz się pobawić w ukorzenianie. To piękne krzewy chociaż nie wszystkie powtarzają kwitnienie.
Dzisiaj zakwitł kolejny irys
Dobrej Nocy!