warto to wklejać na inne wątki w sumie to nasze zdrowie
ja robiąc żywopłot z lilaka i kiedy sadziłem jałowce wiedziałem o ich właściwościach
http://www.ietu.katowice.pl/wpr/Aktualn ... ostuch.pdf

Zeniu to tak jak ja , bardzo mi się podobają storczyki .Jest ich dużo w sklepach a i ja mam pewne obawy przed ich kupnemZenia pisze:Witaj Halinko.
Trafiłam u ciebie na temat storczyków. Też mi się bardzo podobają, ale coś się ich boję. Niestety żeby kwitły..mają duże wymagania. Kwiaty piękne , ale same liście nie są ozdobą. U mnie pewnie by były same liście więc po co?. Też nie mam żadnego.
Nie bójcie się storczyków.W zimnym mieszkaniu dają sobie rady. Wymagają minimum pielęgnacji(podlewanie raz na tydzień odstałą wodą) i pięknie kwitną. Ja po obejrzeniu relacji ze Storczykarni Ogrodu Botanicznego u Marty"Kociny" wybieram się kupić następne dopasowując gamę kolorystyczną do tego który już mam trzeci rok.jollla500 pisze:Zeniu to tak jak ja , bardzo mi się podobają storczyki .Jest ich dużo w sklepach a i ja mam pewne obawy przed ich kupnemZenia pisze:Witaj Halinko.
Trafiłam u ciebie na temat storczyków. Też mi się bardzo podobają, ale coś się ich boję. Niestety żeby kwitły..mają duże wymagania. Kwiaty piękne , ale same liście nie są ozdobą. U mnie pewnie by były same liście więc po co?. Też nie mam żadnego.![]()
Witaj Halinko