Moja przestrzeń - koza
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No i wychodzi na to, że to moja wina. Ale ja tylko żartowałam z tą Syberią
. U mnie też dzisiaj zabieliło się trochę. Psy cieszyły się z tego śniegu jak dzieci
, zwłaszcza Saba nosem ścieg popychała i skakała ubawiona.

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- koza
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu!!! Niczyja wina, że śnieg spadł w drugiej połowie listopada. Przecież to normalka i tylko zaskoczeni są drogowcy
A ja się cieszę ,że na ranczo puchowa pierzynka jest. Tam od śniegu gorszy wiatr i mróz , a śniegowe przykrycie chyba w takich warunkach dobre ?????
Pozdrowionka dla Twoich cieszaących się śniegiem "panieniek"
Buziaki dla Ciebie

A ja się cieszę ,że na ranczo puchowa pierzynka jest. Tam od śniegu gorszy wiatr i mróz , a śniegowe przykrycie chyba w takich warunkach dobre ?????
Pozdrowionka dla Twoich cieszaących się śniegiem "panieniek"

Buziaki dla Ciebie

Ulka buziaki przesyła
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ulu, ale też zajrzyj, proszę tu
:
( nie wklejam, bo nie wiem czy wolno)
http://www.funpic.hu/en.picview.php?id= ... &s=dd&p=32

( nie wklejam, bo nie wiem czy wolno)
http://www.funpic.hu/en.picview.php?id= ... &s=dd&p=32
Ula czytałam o Twoich świętach w zeszłym roku...
podpowiesz coś na ten rok? http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 595#566595
podpowiesz coś na ten rok? http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 595#566595
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- koza
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lip 2006, o 18:41
Dziewczyny!!! Dzięki, że do mnie jeszcze zaglądacie
Tak na serio to nawet nie mam zdjęć by wstawić . Dzieci były w weekend ale to był andrzejkowy czas ( M. ma takie imię) i nawet nie miałam odwagi, by prosić o pomoc w przerzuceniu zdjęć z laptooopa
Tykwy się suszą cały czas i ubywa im na wadze!!! Ciągle mają zielony kolor ! Czy to się zmieni ?
Pogoda w Mysłowicach wiosenna ,a ja dni odliczam do powrotu na wieś. Boże Narodzenie spędzę w Warszawie więc teraz intensywnie udzielam się w pracy by wolnych dni pod koniec grudnia było jak najwięcej
I znów na serio ! Mam nadwyżkę suszonych podgrzybków zmieszanych z prawdziwkami. Ktoś potrzebuje ?
Buziaki wszystki ślę !!!
ulka
Haniu!!! Zaglądnęłam!!! SUPER!!!!! Cała ja kupująca Gazetę Prawną (wczoraj i dziś dodatek Excel - w pracy rozdam ) !!
PS> Jedna dla mnie smutna wiadomość. Na Błoniach mieszkała na stałe taka sympatyczna Pani (mówiło się Mackeinowa od przydomku nieciekawego , dorosłego syna) Mimo ubóstwa piękny przydomowy ogródek miała ! Dostałam od Niej rok temu cebulki mieczyków, w tym roku latem mówiła" przyjdż jesienią po czerwone floksy , takich nie masz i po dalie super szczępiaste , póki żyję - dostaniesz i przetrwają ciebie" ). Zawaliłam na całej linii........................

Tykwy się suszą cały czas i ubywa im na wadze!!! Ciągle mają zielony kolor ! Czy to się zmieni ?
Pogoda w Mysłowicach wiosenna ,a ja dni odliczam do powrotu na wieś. Boże Narodzenie spędzę w Warszawie więc teraz intensywnie udzielam się w pracy by wolnych dni pod koniec grudnia było jak najwięcej

I znów na serio ! Mam nadwyżkę suszonych podgrzybków zmieszanych z prawdziwkami. Ktoś potrzebuje ?
Buziaki wszystki ślę !!!
ulka
Haniu!!! Zaglądnęłam!!! SUPER!!!!! Cała ja kupująca Gazetę Prawną (wczoraj i dziś dodatek Excel - w pracy rozdam ) !!
PS> Jedna dla mnie smutna wiadomość. Na Błoniach mieszkała na stałe taka sympatyczna Pani (mówiło się Mackeinowa od przydomku nieciekawego , dorosłego syna) Mimo ubóstwa piękny przydomowy ogródek miała ! Dostałam od Niej rok temu cebulki mieczyków, w tym roku latem mówiła" przyjdż jesienią po czerwone floksy , takich nie masz i po dalie super szczępiaste , póki żyję - dostaniesz i przetrwają ciebie" ). Zawaliłam na całej linii........................

Ulka buziaki przesyła
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie zawaliłaś - takie sytuacje się zdarzają - nie twoja wina.
Ulka głowa do góry.
Podobno zima już idzie do nas więc może święta będą na biało.
Kto wie, może wiosna też przyjdzie szybciej ?

Ulka głowa do góry.
Podobno zima już idzie do nas więc może święta będą na biało.
Kto wie, może wiosna też przyjdzie szybciej ?

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.